40 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: HB LG V10

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    hakan kaya
    Madlover - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 2

Standart Cevap: HB LG V10

Zafer abicim çok geçmiş olsun.Herkesin dediği teknoloji ve özellikle telefon kesinlikle şans işi. Bende son 1 aydır telefon alacağım için fazla fazla araştırma yapıyorum. Lenovo P2 yeni çıkan bir telefon ve alınabilecek telefonlardan bence ilk 3 e girer. Fakat yeni çıkan bir telefonun 4k video kayıt yapamaması ve artık eski diyebileceğimiz ram olarak DDR3 ve 933 mhz olması biraz düşündürücü doğrusu. Volkan Bey'in dediği gibi bende Xiaomi markasının bir telefonu olan Mi 5s plus telefonundan almaya karar verdim. Şu an en çok satan telefon markalarından biri fakat ithal olarak geldiği için herkesin şüpheyle yaklaştığı bir marka. Bende Hb ve n11 de bu telefonun satan firmanın adresini buldum ve oradan hem inceleme yaparak hemde ilgili siteleri verdiği komisyonu fiyattan düşerek olmaya çalışıcağım . Ama aklında ithal olarak getirilen telefonlardan uzak durma gibi bir fikrin varsa ve zamanında varsa Lenovo P2 yi biraz daha bekleyerek 1400 seviyelerinde almak bence iyi bir seçenek olur.( Bu arada Lenovo P2 sadece 5100 mah bataryası olması bile almak için yeterli bir sebep bence)

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Naklov Deniz
    PUNTOCU volkan1065 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bartın
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 1081

Standart Cevap: HB LG V10

Alıntı Madlover Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zafer abicim çok geçmiş olsun.Herkesin dediği teknoloji ve özellikle telefon kesinlikle şans işi. Bende son 1 aydır telefon alacağım için fazla fazla araştırma yapıyorum. Lenovo P2 yeni çıkan bir telefon ve alınabilecek telefonlardan bence ilk 3 e girer. Fakat yeni çıkan bir telefonun 4k video kayıt yapamaması ve artık eski diyebileceğimiz ram olarak DDR3 ve 933 mhz olması biraz düşündürücü doğrusu. Volkan Bey'in dediği gibi bende Xiaomi markasının bir telefonu olan Mi 5s plus telefonundan almaya karar verdim. Şu an en çok satan telefon markalarından biri fakat ithal olarak geldiği için herkesin şüpheyle yaklaştığı bir marka. Bende Hb ve n11 de bu telefonun satan firmanın adresini buldum ve oradan hem inceleme yaparak hemde ilgili siteleri verdiği komisyonu fiyattan düşerek olmaya çalışıcağım . Ama aklında ithal olarak getirilen telefonlardan uzak durma gibi bir fikrin varsa ve zamanında varsa Lenovo P2 yi biraz daha bekleyerek 1400 seviyelerinde almak bence iyi bir seçenek olur.( Bu arada Lenovo P2 sadece 5100 mah bataryası olması bile almak için yeterli bir sebep bence)

Ben Mi5 S ni aldım 5.1 ekran gayet kullanışlı geldi. Plus 5.7 ve iş gereği kullanrıken büyük ekran heryeri çiziliyor taşımak falan sıkıntı. Telefonun performansı çok iyi. Delta servis garantili 3 aya kadarda galiba türkiye anlaşması yapılacak.

Lenova bataryası için alınmaz buna katılmıyorum. Telefonda ilk olarak satbilite çok önemli benim için sürekli kitlenen takılan telefonun şarjı 3 gun gitse takılıp kitlenirken benim elimde ömrü kısa olur camdan aşağı uçuşa geçiririm.

Bu konuda Asus zenfone 2 intel işelmcili çok iyiydi. Şu an serviste asus telefonum. keşke kamerası çok iyi olsa başka hiç bir marka almam ama kamerası berbat. Yazılım konusunda çin telefonların içinde en iyi markalar Huaweı ve Xiaomi

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Yer imleri

Yer imleri