gp m-jet ve bravo t-jetten sonra ev aldığımdan dolayı ancak buna param yetti en azından havası var![]()
geri döndüm......
Öncelikle hayırlı olsun çok güzel duruyo. Ancak garaj bölümü grande punto ve bravo için olduğundan ser kürsüye taşıdım.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
hayırLı oLsun abi antaLyaLı denk geLmiş sanırım. kazasız beLasız sürüşLer.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Hayırlı olsun,
Ev+mazda GP den daha iyi bir seçenek![]()
hayırlı olsun,allah kaza bela vermesin...
arda abiye tamamen katılıyorum ev + mazda her türlü gp den ve bravo dan çok daha iyi...![]()
hayırlı olsun hem ev hem araba Allah kaza bela vermesin
Hayırlı olsun. Bir zamanlar hastasıydım bu arabaların.
zamanında önde gelen araçlardan...
hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız...
mehmet abi evin ve yeni araban hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Abi evin olsun da, daha nice gpler, bravolar alırsın ilerde...
Yeni evin ve araban hayırlı uğurlu olsun![]()
hayırlı olsn zamanın 3 coupesi![]()
Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...
Hayırlı uğurlu olsun
arkadaşlar hepinize teşekkürler moral verdiniz belki bir gün gp yada bravo ile dönerim. 6bin ytlye doğan şahin alacağıma bunu aldım. arka süspansiyon bağımsız 91 model araba dahem de elektrikli ayna ve camlar hid direksiyon
bi airbag abs eksik
![]()
geri döndüm......
off on arka bagımsız suspansıyon guzel de bi lastik gayet de basarılı yol tutar...
Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...
Türkiye'ye ilk geldiği zamanlar, yoldan geçtiğinde ağzımız açık kalırdı... Hele far yuvasının açılıp kapanması yok muydu?..
Hayırlı olsun... Ev işinin hallolmasına sevindim!![]()
hayırlı ugurlu olsun abı.ılk zamanlarında bu arabaya hasta olanlardanım![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
hayırlı olsun gülegüle kullan
İyi günlerde kullanın..
Önemli olan ihtiyacınızın geçici süreyle de olsa gideriliyor olması. Ev çok önemli bir kazanç olmuş. Allah nazardan korusun diyorum..
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
Benim ilk arabam bu 323 ün sedanıydı. 2 sene kullandım deprem zamanı da satmıştım 92 modeldi kendileri ahh o günler ahh gençliği yedik bitirdik böyle görünce nostalji olıuyor benim içinTekrar hayırlı olsun.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri