beyin gücüyle ion kuruyo olmasın sakın
Arkadaşlar belki yeri değildir,belki bilenler vardır ama size bana çok ilginç gelen bi olayı aktaracağım.
Bizim arabaların uzaktan kumandaları varya belli bi mesafeden sonra çekmez hani.Çekmediği mesafeye gidip bunu birde kumandayı arabaya doğru değilde alnınıza doğru tutarak deneyin bakalım ne olcak?Evet kafaya doğru tutunca alıyor hemde baya uzak mesafelerden.Bunun nasıl teknik bir açıklaması olabilir sizce)
beyin gücüyle ion kuruyo olmasın sakın
vucudumuz anten görevi görüyo bildiğim kadarıyla
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Hey allahım. Kafayı yedirtceksiniz banaAma denedim oluyor gibi
![]()
Konu Ziyaretçi047 tarafından (16/06/2008 Saat 04:00 ) değiştirilmiştir.
üşenmedin mi cihancım bu saatte yaw?
![]()
Balkondan zaten alır diye düşünüyorum otopark çok fazla uzakta değilse.Sabah çekmediği yerlerden dene bide
bunu biryerde okumustum ama sebebini unuttum![]()
Bune ya şakamı, denemedim ama saçma geliyor .Enteresan daha ne konular göreceğiz ..
Deneyenler yazsın bakalım hakikatten oluyormu ,Birde eğer oluyorsa birde şunu tartışalım bunun beyine zararı varmıdır ne gibi yan etkileri olabilir![]()
mesafe kaç metre tahminen. onu bilmek lazım. açık alanda sinyoli bozacak bi durum olmadıgı ve pillerin şağlam olması durumunda 200 mt alır sanırım.
arkadaşlar şöyle deneyebilirsiniz.Açık bi alanda kumandanın alamadığı kadar uzağa gidin deneyerek(dörtlülerden anlayabilirsiniz alıp almadığını)almıyorsa bir de kafanıza tutup deneyin![]()
abi eğer böyle birşey varsa gerçekten ben şu soruyu sormak isterim.bu nerden aklına geldi ve denedin ?![]()
Bu olay discovery channelda bi programda anlatılmıştı braniac yada mythbusters olabilir bende denemiştim oluyo gerçekten....
Radyo dalgaları kullandığından hiç bi zararı yok![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
abi bu tur cihazlar biraz yukarı kaldırınca daha iyi ceker bunu amuda dikilipte ayagınızın yanında tutarsanız gene alacaktir yani bence) onemli olan baş yanı ayak yanı diilde biraz yukarıda tutmak olmasın sakın?
)
Mesela biz de şöyle bişe denedik olmadı. İnternet efsanesiymiş. Elinizde aracınızın kumandası olsun. Bir arkadaşınız da aracınızın yanına gitsin. Siz çok uzakta olun mesela başka bir şehirde. Telefonla konuşurken kumandayı telefona tutun. Öteki adam arabanın yanında diye araba açılacakmış. Hadi leeeeeeeen dedim. Denedim ve olmadı
![]()
Harici anten kullanan bir radyo ile deneyin insan vücudu anten değil çanak görevi görecektir. Sadece radyo yada kumandada değil Fm bandı üstünden haberleşen hertürlü cihazda anten etkisi yaratabilirsiniz.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri