Sayfa 1/2 12 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: En guclu bravo OTO SHOW'da

ERCan Bütün
    ERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 336

Standart En guclu bravo OTO SHOW'da

arkadaslar konunun herkesin ilgisini cekecegini dusundugum icin buraya actım.oto show un bu hafta yayınlanan sayısında bravo 150 hp ye yer ayırmıslar ben aldım okudum.ilgilenenler olursa diye buraya yazmak istedim.haftaya salı gun yeni sayı cıkıyor haberiniz olsun arkadaslar iyi aksamlar...
    Konu ERC tarafından (28/05/2008 Saat 01:27 ) değiştirilmiştir.

2. Bu mesajı için 5 kişi ERC'ye teşekkür etti:

bora turan
    PuNtOmAnİa !! tempesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 8308
    Edilen teşekkür: 820

Resimlere tıklayıp yazıyı okuyabilirsiniz...

''Sürücüyü direksiyon simidinin olduğu bölüm biraz rahatsız ediyor'' Ne demek istemişler anlayan beri gelsin ??

Konu tempesty tarafından (28/05/2008 Saat 01:45 ) değiştirilmiştir.

4. Bu mesajı için 18 kişi tempesty'ye teşekkür etti:

ERCan Bütün
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

ama benim anlamadıgım bir sey var oto show diger testinde belki hatırlarsanız 16 dizel testinde bravonun malzeme ve iscilik kalitesini beyenmisti ama bu test te begenmemisler ben bu tezatı anlamadım.eger okursanız anlıyacaksınız arkadaslar arabaya boyle ne biliyim cok negatif bakmıslar gibi me geldi bana tamam arabanın eksi yonleri soylenir bu gayet normalde daha oncekki test ettikleri bravonun kokpiti beyenmıslerdi sımdı ise daha guzel olabilirdi falan yazmıslar.ben anlamadım valla...acaba benmi yanlıs gozlemlemisim okuyan arkadaslar da kendi dusuncelerini yazarlarsa sevinirim iyi aksamlar...

bora turan
    PuNtOmAnİa !! tempesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 8308
    Edilen teşekkür: 820

Bencede biraz saçmalamışlar ; ''vites kolu beklediğimiz keyfi vermiyor ve debriyaj basılı olmasa bile vites ufak bir dokunuşta kendi kendine boşa geçiyor'' bu ne demek yahu

''Otomobile ilk bakıldığında onun bir GP olduğu düşünülüyor'' Yok artık daha neler

''Kullanılan -pedal grubunu- pek beğenmemiş olsak bile.........'' Pedalın nesini beğeniceksiniz anlamadım..

''Kullanılan sert plastik malzeme ve montaj hatası aracı ucuz gösteriyor'' Montaj hatası varsa zaten ben aracı iade ederim

Sanırım bu testten hemen önce Audi falan kullanmışlar sonra buna binince şaşırmış olmalılar

7. Bu mesajı için 4 kişi tempesty'ye teşekkür etti:

ERCan Bütün
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Pedal grunu begenmemeden kasıt gorunusudur herhalde bencede biraz basit duruyor acıkcası.biraz ne biliyim genel olarak bir kotuleme soz konusu bir uslup kullanılmıs...

Emre @
    ekorkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 437

Plastik konusuna saydırmışlar evet. Yahu benim test ettiğim bravolardan da tıkırtılar geliyordu bu plastik muhabbetinden ötürü. Vites konusu ilginç gerçekten. Ben kendi arabamın şanzuman ve vites yollarından geçişlerinden memnunum. Bunun da benzer olması lazım diyorum ama işte geçiş yolları belirsiz falan demişler. Bunun da geleceği bizim GP T-JET ler gibi gözüküyor. Satış fiyatı yakında dibe vurur. Türkiye' deki anlayış değişmedi. Değişmeyecek.

serdar ince
    ince5757 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sinop
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 51

Ben sport modelini kullandım gidişine diyecek yok gerçekten araba devamlı devirleniyor atıyor kendini öne ama işcilik kalitesinin daha iyi olmasını isterdim.Kullandığım araba daha 1000 km bile yok ve sesler geliyordu bu beni çok rahatsız etti.Tek takıldığım durum bu oldu.Gerisi gayet iyi bence.

çağlar mavuk
    grandecaglar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 ZEH 81
    Edilen teşekkür: 116

kim ne derse desin bravo canavar gibi param olsa alırım

. .
    Korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 254

Eee autoshow bu. biyerini olmasa başka biryerini kötüler. Yola o şartla çıkıyorlar zaten.

13. Bu mesajı için 2 kişi Korhan'ye teşekkür etti:

ERC

Kadir K.
    kadoku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 ** 0178
    Edilen teşekkür: 436

Direksiyon konusunda bence haklılar, daha sportif bir direksiyon simidi kullanılabilirdi bizim direksiyonlarla aynı direksiyon simidini kullanmışlar buda sportif bir arabaya yakışmamış, bunun haricinde iç dizayn olarak tartışmak bile yersiz.

sezgin agus
    La Cordélio AGUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35 AP 3261
    Edilen teşekkür: 400

bencede bilmem ki nerde ne aramışlar abi çok sinir oluyorum böyle adamlara fiat sonuç itibari ile daha standart gelirli insanlara hitap eden bir marka yani bazı ufak tefek hatala olacaktır sonuc itibari ile şöyle bi şey var karşılaştırdığın arac bir alfa brera veya alfa gt ve ve veya audi s3 değilki her ne kadar olursa olsun bence fiyat kalite orantılaması gp kadar mükemmel bir araç daha fazla parası olupta zaten bravo alan adama diyecek bir söz yoq paralıysan bence git golf tsi al ve ya gti al nebilim yani daha söylenecek çok şey var.....

ERCan Bütün
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı kadoku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Direksiyon konusunda bence haklılar, daha sportif bir direksiyon simidi kullanılabilirdi bizim direksiyonlarla aynı direksiyon simidini kullanmışlar buda sportif bir arabaya yakışmamış, bunun haricinde iç dizayn olarak tartışmak bile yersiz.
    ama soyle bir sey var direksiyon yapisi son derece guzel ve sportif ve ayrıca dikkat etigseniz direksiyonda deri dikisler mevcut sportif amacı vurgulamak icin ayrıca unutmalaylım ki arac 44 milyar

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı AGUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bencede bilmem ki nerde ne aramışlar abi çok sinir oluyorum böyle adamlara fiat sonuç itibari ile daha standart gelirli insanlara hitap eden bir marka yani bazı ufak tefek hatala olacaktır sonuc itibari ile şöyle bi şey var karşılaştırdığın arac bir alfa brera veya alfa gt ve ve veya audi s3 değilki her ne kadar olursa olsun bence fiyat kalite orantılaması gp kadar mükemmel bir araç daha fazla parası olupta zaten bravo alan adama diyecek bir söz yoq paralıysan bence git golf tsi al ve ya gti al nebilim yani daha söylenecek çok şey var.....
    Sezgin emin ol Golf Tsi lerde Bravo dan üstün değilAudi S3 seçilebilir ama..

sezgin agus
    La Cordélio AGUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35 AP 3261
    Edilen teşekkür: 400

Mutlu

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sezgin emin ol Golf Tsi lerde Bravo dan üstün değilAudi S3 seçilebilir ama..
    ya şimdi gercekçi olmak lazım ama golf tsi yi incelemedim sadece gti iyi tanıyorum ama hani vw denince kaliteli ödün vermeyen bir işçilik geliyor ya akla ona istinaden hani onda aynı işçiliği bulmazsan sorun die düşündüm ama bencede fiat fiat fiat

Mustafa FIRINCI
    mustafaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1569

Alıntı tempesty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bencede biraz saçmalamışlar ; ''vites kolu beklediğimiz keyfi vermiyor ve debriyaj basılı olmasa bile vites ufak bir dokunuşta kendi kendine boşa geçiyor'' bu ne demek yahu

''Otomobile ilk bakıldığında onun bir GP olduğu düşünülüyor'' Yok artık daha neler

''Kullanılan -pedal grubunu- pek beğenmemiş olsak bile.........'' Pedalın nesini beğeniceksiniz anlamadım..

''Kullanılan sert plastik malzeme ve montaj hatası aracı ucuz gösteriyor'' Montaj hatası varsa zaten ben aracı iade ederim

Sanırım bu testten hemen önce Audi falan kullanmışlar sonra buna binince şaşırmış olmalılar

elıne saglık bora abı guldurdun valla aksam aksam benı
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ERCan Bütün
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

mustafa degerlendirmeler icin saol.evet benımde dile getirmek istedigim buydu tutarsız yazmıslar ve elestiriden cok yergiye yonelmisler.kardesim malzeme kalitesi iyi mi kotu hangisi yahu inan okurken sinirlendim bu nasıl bir yaklasım seklidir.ama oto show da ilk defa ben soyle birsey gordum onuda ekliyim.ama genede yanlıs bir yayın olmus kesinlikle...

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ERCan Bütün
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

ya şimdi gercekçi olmak lazım ama golf tsi yi incelemedim sadece gti iyi tanıyorum ama hani vw denince kaliteli ödün vermeyen bir işçilik geliyor ya akla ona istinaden hani onda aynı işçiliği bulmazsan sorun die düşündüm ama bencede fiat fiat fiat
    vw de oyle aman aman bir iscilik yok arkadaslar...

ERCan Bütün
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

ya arkadasım zaten testi sanki zorla yaptırmıslar ya oyle bir hava var yahu koysana ayrıntılı foto sunun icine...

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Golf GTI ın yeri ayrı tabi.Ancak Tsi dahil Golf ün tüm donanımlarında eskiye nazaran bir miktar kalite düşüklüğü var.Nedeni ise maliyet kaygıları.Ancak VW nin tüm modelleri, sınıflarının iç mekan işçilik ve malzeme kalite ortalamasının üstünde diyebiliriz.Ancak bunun dışında donanım, güvenlik ve tasarım olarak artı ve eksileri var VW modellerinin.Zaten Vw yöneticileri kendileri üretim teknolojilerinin-bantlarının yeterince optimum verimde çalışmadığını belirtmişlerdi.

Bravo bana göre Golften daha modern ve alımlı bir araç.Her koşulda tercihim Bravo olur.Ancak iç mekanda belirli bölümlerde kaliteyi biraz daha arttırması gerekiyor...

27. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ziyaretçi047
    Ziyaretçi Ziyaretçi047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bugün birmotta bravoları inceledim. Bence gayet güzel görünen , agresif yapıda içi gayet hoş olan bir araba. Süper kaliteli demiyorum ama golf e rakip olur. Özellikle de motorlarıyla. Arka koltuk oturumu pek geniş değil onu farkettim. Dynamic modeli bile yeterli donanıma ve güzelliğe sahip. Ayrıca soruyorum size kimde var 290nm ve 300nm tork. İşte asıl fark burada. 300nm...

Sayfa 1/2 12 SonSon