15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: GP Jantları Hakkında Yardım..!

Metin Bayrak
    methko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 67

Standart GP Jantları Hakkında Yardım..!

Uzun zamandır Punto için araştırdığım jantlar için en sonunda bi jant buldum.Ancak bu jantların satısının olup olmadığını net olarak bir türlü öğrenemedim..Bu konu hakkında servislerle irtibata gectim ancak net bilgi alamadım..Söyledikleri jantlarla benim tarif ettiğim jantlar aynımı tam emin değilim..Eğer bilgisi olan biri varsa bu jantları Türkiyede bulabilirmiyiz..? Fiatın Servislerinden ya da Orjinal Fiat jantları satan bayiler varsa buralardan bulabilirmiyiz..Birkaç yer gezmeme rağmen bulamadım..Fiat Bayilerindede rastlayamadım pek ama sanırım Fabrikadan Satışı oluyormus..Bilen arkadaslarımız varsa acilen yardımlarına müracaat ediyorum (Aradığım jant resmi de asagıdaki resimdeki puntonun üstündeki jantlardır.Ayrıca sitemizin girişinde üst kısımdaki kırmızı puntonun üstündeki jantlardır.) Şimdiden Teşekkür ederim..

Saygılarımla

Emre @
    ekorkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 437

Benim de çok beğendiğim bir jant. NFS den de güzel. Bu şu anda Sport donanımlı T-Jet in üzerinde standart olarak geliyor. İlgili herhangi bir bayi aracılığı ile getirebilirsin diye düşünüyorum.

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Selman Atlandı
    akin78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 168

T.jet lerin orjinal jantları.Tanesi 400-450 ytl civarı.Bayiler aracılığıyla getirtebilirsin.

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Metin Bayrak
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Teşekkürler Arkdaslar Yorumlarınız için..Ancak Şöylede bi durum tespit ettim..Dikkatli bakıldığında Benim resimde verdiğim jantlarla o jantlar arasında biraz fark var..Benim resimde sundugum biraz daha kalın kolları T Jet Sportta ise biraz daha ince daha cok kollu bu modelden farkediyor belkide..Bi üst veya bi alt modeli olmasından dolayı olabilir diye düşünüyorum...Ancak Tjet Sport Jantlarıda Dikkat cekiciymiş gercekten

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Bence de çok ufak bir farklılık var gibi resimdekiyle sport un jantları arasında.Resimdekinin çubukları biraz daha eğimli gibi...

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Fatih Göncü
    ORACLE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 88

Lineanın 16" jantaları bunlara çok benziyor. 16 düşünüyorsanız onlarada bir bakın derim

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Metin Bayrak
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Yok hayır 16" düşünmüyorum ben ya biraz küçük gelio sanki 16" jantlar..Lineanın jantlarını biliorum ilk bakısta gercektende o jantları anımsatıo..Ama bence Normal olanı 17".Daha güzel duruo araçta..Önemli olan bi şekilde satısı var bu resimdeki olmadı sport jantları bulma imkanımız var suana kadar yapılan yorumlara bakılırsa..Ama ilk tercihim koyduğum resimdeki jantlar..Gercekten cok ayrı bi hava katmıs araca cok sahane gösterio..İnş. bunlarında satışı sürüyodur..Resimdeki jantlar için şansımı sonuna kadar zorlucam..

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Yalnız resimdeki araç orijinal Gp değil üstünde oynanmış.Dolayısıyla jantlar da orijinal Fiat Jantları değildir ...

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

çağlar mavuk
    grandecaglar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 ZEH 81
    Edilen teşekkür: 116

Alıntı akin78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    T.jet lerin orjinal jantları.Tanesi 400-450 ytl civarı.Bayiler aracılığıyla getirtebilirsin.
    orjinal jantlar pahalı o paraya çok şahane jantlar bulunur

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Adı Soyadı
    KaMiKaZe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 752

fotoraftan dolayı seni cezbetmiş olmasın çok özel bir jant değil gibi geldi bana.

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

Mehmet abi(femoli)de arıyomuş bunlardan
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Metin Bayrak
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Ya ben bizim tanıdıklada kısa zaman sonra irtibata gecicem Fiatta tanıdıgım var önceden bi arastırmada pek bişi cıkaramadım ama onun yanınada bi gidicem bakalım inş..Femoli de olumlu bi sonuc varmı acaba ya bulabildimi acaba Eğer olcaksa ortak bi çalışma yapalım cıkartırız beraberce daha kolay ulasabiliriz..
    Femoli bulabildiğin bişiler varmı peki olumlu anlamda acaba ?

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

özel msj okuduğumda önce şaşırdım ne arıyormuşum diye sonradan topici görünce kendime geldim..
    kısaca anlatayım daha puntoyu aldığım ilk zamanlar google görsellere grandepunto yazdığım zaman sadece 3 sayfa çıkıyordu vede en çarpıldığım resim buydu herşeyiyle buna özenmiştim ön panjurdan audi görünümüne kadar ve jantlar türkiyede sormadığım firma kalmadı bütün ithalatcılarla görüştüm fotoğraflarını gönderdim en yakın bulduğum jant modelide 15 inch di yani şöyle anlatayım ya bu jantlar photo shop yada daha türkiyede yok ..

Yinede bir araştırmanızı öneririm benim anlattığım olay hemn hemen 2 sene olacak şimdi nedir durum bilmiyorum

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Metin Bayrak
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özel msj okuduğumda önce şaşırdım ne arıyormuşum diye sonradan topici görünce kendime geldim..
    kısaca anlatayım daha puntoyu aldığım ilk zamanlar google görsellere grandepunto yazdığım zaman sadece 3 sayfa çıkıyordu vede en çarpıldığım resim buydu herşeyiyle buna özenmiştim ön panjurdan audi görünümüne kadar ve jantlar türkiyede sormadığım firma kalmadı bütün ithalatcılarla görüştüm fotoğraflarını gönderdim en yakın bulduğum jant modelide 15 inch di yani şöyle anlatayım ya bu jantlar photo shop yada daha türkiyede yok ..

Yinede bir araştırmanızı öneririm benim anlattığım olay hemn hemen 2 sene olacak şimdi nedir durum bilmiyorum
    Bende aramaya ilk burdan başlamak istedim..Bu yüzden biraz daha dikkatli daha titiz bi araştırma yapıcam..İnş. bulabiliriz..Bencede bu jantlar gercektende cok farklı duruyo..Cok hos geldi benim gözümede herseyiyle orjinalliğini hiç kaybetmemiş araç..Bende sade bi modifikasyondan yanayım o yüzden bu jantları istiorum..Bakalım bütün kozlarımızı oynıcaz artık bulabilmek için..Bu 2 senelik zaman zarfı içinde eğerki photoshop deilse gelmiştir sanırım..En azından öyle umud ediorum

Yardımlarınız için teşşekürler Arkdaşlar...

Musa Öncü
    blackmacig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 5

herkes aynı duyguları yasıyor sanırım bende bu jantlardan düşünüyordum en sonun da yeni ford c-max ın jant ları hemen hemen aynı ama denıldığı gibi görüntü oynamalı olduğu için böle bi jant yok en yakın line anın ve c-maxın jantları....

25. Bu mesaj için teşekkür edenler: