microab ben arabamı yeni aldığımda böyle bir sorunum olmuştu ayaklarıma soğuk hava veriyordu diğer yerlerden sıcak geliyordu servise gittim ayak havalanırma kapağının motoru arızalıymış garantiden değiştirmişlerdi
Son 1 haftadır ayaklardan sibirya soğukları üflemeye başladı,böylesi bir arıza yaşayan oldu mu arkadaşlar.
Oldu ise,yapılan işlem nedir?
Uzun mu sürer?
bilgisi olan...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
microab ben arabamı yeni aldığımda böyle bir sorunum olmuştu ayaklarıma soğuk hava veriyordu diğer yerlerden sıcak geliyordu servise gittim ayak havalanırma kapağının motoru arızalıymış garantiden değiştirmişlerdi
1.3 MJ 75 BG 3.3lt/100Km
tahmini olarak söyleyeyim klape kapaklarındandır arıza..benzer hatta fazlasını yaşamıştım..değiştirdiler garantiden..umarım sorun çıkmaz
Bu durumdan uzun zaman once bahsetmistim ama ayrintisi soyleydi : duz yolda giderken ayaklara sicak hava ufleyen sistem, herhangi bir viraja veya donemece gelindiginde, saga & sola donerken soguk hava ufluyordu. Kimse bunun farkina daha once varmadigini soyledi ve gulup gecildi... Acaba ayni seyden mi bahsediyoruz ? Yoksa sizde hic mi ayaktan sicak hava gelmiyor ?
1.3 MJ Act 75 HP, 5 lt/100km
Al işte bi hata daha...Durun bakalım daha neler görücez bilmiyorum..Geçmiş olsun.
Gecmiş olsun
Hadi bakalım, bi tane daha, bakalım daha neler görecez![]()
Bende şöyle oldu. sol tarfda ayaklarım yanerken sağda oturalar sürekli üşüyoruz diyorlardı. Servise gittim büyük bir sorun olmadığı anlaşıldı. Kısa bir bekleme ile halletiler. Sonrasında kaloriferi sonuna kadar açamıorum artık![]()
Konu NesT tarafından (14/01/2008 Saat 10:27 ) değiştirilmiştir.
Unutmayalım EMNİYET KEMERİ sizi ve sevdiklerinizi, 2 Kg'lık YANGIN TÜPÜ aracınızı kurtarmak için.....
Eşim ayaklarım donuyor diyor. Çift taraflı klima. Üst taraf sıcak alt taraf soğuk![]()
Fiatın yaptığı otomatik klima o kadar olur. Tempra'dan ders almamışsınız. Benimki ne zaman bozulacak bakalım.![]()
Benim kalorifer hem ses, hemde dış silkülasyonu açtığımda garip biryerinden soğuk geliyor içe açıyorum buğu yapıyor nasıl bir iş anlamıyorum kalorifer olarak şahinimi arıyorum sabahları donuyorum![]()
benim kalorifer kutusu bozuldu hiç bir tarafa yönlendirme yapamıyorum sadce sıcak üflüyor bu arada kaloriferim manuel. servise gösterdiğimde o kutunun değişeceğini söylediler bunun için bütün ön göğüs sökülecekmiş ve arac 3 gün orda kalacakmış. 8000 km de 2008 arac için olacak şeymi arkadaslar .diğer davlumbaz silecek teyp konularını anlatmıyorum bile moralınız bozulmasın.hırsımdan götürmüyorum arabayı servise
ben iyice karamsarlaşmaya başladım![]()
Daihatsu Copen
Mehmet belki benim yaşadığım sorun olabilir. Sıcak hava sonuna kadar açıkken bile içerde bir serin hava tur atıyordu. Elimi Sağ alt tarafa uzatınca hem sıcak hava hemde soğuk hava geldiğini farkettim. Servisde boru çıkmış dediler düzelttiler uzun da sürmedi. Bir uğra istersen servise. sonrasında kalorifer gayet güzel ısıttı ve kısmak zorunda kaldım sonunda. Sağ dakiler ısınınca ayaklarımda pişmekten kurtuldu![]()
Unutmayalım EMNİYET KEMERİ sizi ve sevdiklerinizi, 2 Kg'lık YANGIN TÜPÜ aracınızı kurtarmak için.....
Bu arabanın derdi bitmiyor arkadaşlar işte her kafadan başka bi ses çıkarıyor şimdide kalorifer çıktı,benim de sabah sileceklerim çalışmadı,camdan ayırdım kaldırdım yine çalışmadı,wallahi 1,5 yıldır servise gidip geldiğim yolda harcadığım benzinle bi tatil yapar gelirdim..Daha ne diyim bilmiyorum,hem zaman hem para gidiyor bu sıkışık zamanımızda..Abone olduk yaw![]()
evet en kısa zamanda servis yolu gözüküyor umarım büyük sorun değildir bir yerlerin sökülmesini istemediğimden gitmek istemiyordum servise...
dualar ediyorum hergün inşallah servise gitmem diye.![]()
Daihatsu Copen
Sadece dönüşlerde falan değil,direk buz gibi üflüyor.Kışta kıyamette arabada hastalanacaz nerdeyse...
Yani elektriksel bir hata olmalı diye düşünyorum,fişi varsa o mu çıktı koptu ne biliyim.
Durup dururken birden bire oldu,yoksa yakardı her tarafı benim kalorifer
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri