Herkese bolbol selamlar.

Sevgili arkadaşlarım abilerim...Ben ankaradan Kerim yaşım 26. 2007 1.3 mj grande punto sahibiyim.Arabayi alalı 2 ay oldu.Trafiğe çıktığımda sağa baksam Punto sola baksam Punto.Bu kadar geniş bir aileye sahip marka olarak Ankarada şahsım adına düzgün bir ustaya denk gelmedim.Arabamdaki ufak tefek sorunlar yüzünden arabadan soğumak üzereyim.Formdan önerilen ustalara gittim olmadı.rastgele gittim olmadı.Benim amacım bu seferlik sorunumu değil arabamla ilgili herşeyi bulacağımız ustaya hallettirmek.

Şimdi bazı arkadaşlar yetkili birkaç servis söyleyecek ama gerçekten abartılı fiyatlar çıkartıyorlar.
Bizler o parayı ödeyecek olsak 25.000 30.000liralık arabalara binmeyiz bütçe belli.

30 40 kişi değil 5 10 kişi bile olsak belli sabit iyi ve dürüst aynı zamanda makul fiyatlara işimizi görecek hem motor hem kaporta hemde tuning işlerimizi halledecegimiz tabiri caizse bir abi olarak güvenip arabamızı birakabilecegimiz bir yer bulsak fena mı olur.

Bu konuda destek yardım ve fikir bekliyorum.Şimdiden destek çıkan herkese teşekkürler...