Arkadaşlar,
Araç Tipi 12 V Buzdolabı arıyorum kullanan tavsiye edecek olan yada satan varmıdır ?
Aklımdaki ürün
Varberg 44lt 12v-220v Buzdolabı Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Arkadaşlar,
Araç Tipi 12 V Buzdolabı arıyorum kullanan tavsiye edecek olan yada satan varmıdır ?
Aklımdaki ürün
Varberg 44lt 12v-220v Buzdolabı Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Bu tip soğutucuların ana elemanı peltier adında seramik kaplamalı yarı iletken bir elektronik malzemedir. Hiçbir zaman scak malzemeyi soğutmaya, soğuk malzemeyi ısıtmaya gücü yetmez. Ama soğuk bir şekilde evdeki dondurucudan çıkmış yemeği veya içeceği uzun süre soğuk tutar. veya sıcak yemeği uzun süre sıcak tutar. Yaklaşık on yıl önce peltierle ilgili patentli bir ürünüm vardı. Yerli bir firmayla anlaştık ama üretime geçmediler. Aynı oto soğutucuların kompresörlü olanları da var ama çok pahalılar.
Haklısınız
Genel olarak yorumlar bu yönde ,
Amacım soğuk olan ürünün ısısını maksimum seviyede muhafaza ettirmek ve ilave edilen ürünleri de koruması yönünde .
Bu açıdan f/p bir ürün arıyorum.
İlaç firmalarının kullandığı mavi buz kasetleri var Fırat bey. Ben bir iki saatlik yaylalara pikniğe falan giderken içecekleri onunla muhafaza ediyorum. İçme suyu için camlı çelik termos kullanıyorum.
Aklımdaki tam olarak şu ,
Evden yemek ve içeceklerini aldın , 1 günlük yola ( 12 Saat ) gideceksin, lokanta vs uğraşmadan dilediğin yerde , sandalye masanı atıp işini göreceksin.
Yolda ilgini çeken bir şey bulunda dolaba alıp muhafaza edeceksin.
Vardığın yerde çıkartıp 220 ye takıp muhafazaya devam edeceksin.
Yani hayalim bu ..
Peltierli soğutucular sizin işinizi görmez Fırat bey ne yazık ki.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri