Arkadaslar iyi forumlar , bi klasik olarak yine izmirin kafasina gore calisan polislerinden birine denk geldim bayrakli adliyesi onu manas bulvarinda , smyrna yonunden gelirken tam postane izasinda polis yolun ortasina gecip durdurdu ve ehliyeti ruhsati al ekip arabasina git dedi , ekip arabasina gittigimde bi 20 mt gerideki , bir elinde sigara diger elinde makbuzlar olan polis abimiz seni neden durdurdu dedi ve bilmiyorum bi sorayim dedim durduran polise , o polis cam filmi diye bi cevap verdi asil trajedi simdi basliyor , telefondan aracim ve ehliyetim hakkinda bilgi alan abimiz doldurmaya basladi makbuzu ve bana aslinda bunun cezasi arabayi kapatmak dedi ama ben insiyatif kullanip kemerden yaziyorum dedi ve kemerim takili ve aracimda yasal olmayan hicbisey olmamasina ragmen 88 tl yi yazdi.
Simdi sormak istediklerim , arastirdigim kadariyla gorusu dusurmeyen bisey olmadikca bi illegalligi yok buna dayanarak oldugunu dusunuyorum ki on cam filmi yazamayacagi icin kemerden kitledi bana simdi ben durumu adli mecraya tasimak istiyorum izlemem gereken yol nedir arkadaslar ayrica filmin yasal olmayan bi sey olduguna dair bi madde varsa bilgilendirir misiniz , kemerim takili oldugu halde durduk yere boyle bisey olmasi sinir bozucu aracimin filmide zift gibi degil ayrica icerisi gorunuyor ve gorus dusuklugu yok , kafasina gore durduran polislerden biktim