hangi parçayı?
selamlar dostlar direksiyona monte edilen bu parçayı ansıl nerden bulabilirz bilgisi olan varmı..
hangi parçayı?
dimi hangi parça ..yeni resim ekledimm
benm arac 2013 spor paket ama yok2014 ten itibarenmi bilmiyorum ama direksiyonla takımsa değiştirmek mantıksız gibi
ben bişeyler uydururum oraya hoşuma gitti biraz o parça
sağolsın halis bey
![]()
Halil. Rica ederim Berkant Bey. Senin araç 2012 li 2013 tür. 2013 lounge ları çok araştırmıştım o zaman çok çok hoşuma gitmişti gösterge, direksiyon, koltuklar ama işte aile büyüyünce isteklerden ödün vermek zorunda kaldık
kasa büyüttük. Parça direksiyondan ayrıdır mutlaka ama yeri vardır orada. O yeri direksiyonu deforme ederek vermek lazım ama olmama ihtimali de göz önüne alınmalı. senin direksiyonu bilmiyorum ama şekil olarak farklıdır yani sadece o parça değil elle tutma yerleri falan bunun daha hoş
.
hocam kusura bakma işteyim şuan böyle oldu özür dilerimdediiğin gibi duruyor bende farklı bir alternatif varsa değerlendricem yoksa kalıcak bu arada 2012 li 13 değil 13 lü 13 benm ki
![]()
yok valla sırf o parçaya sebep çiziği bile olmayan direksiyonu değiştirmenin alemi yokbir hevesti gecti sayeniz de hahahahah..genel olarak aracı gören herkes hayran kalıyor ama ben daha rengine alışamadım o kadar dikkat çekiyor olmasına rağmen ..yaz gelsin bi parlak ve tavan açık halini göreyim o zaman ısınıcam heralde
hayırlı heceler ''HALİL''s bey
![]()
Direksiyon çok güzelmiş gerçekten.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri