Her turlu konti
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Selamlar, 1 aylık lastik araştırmamda son düzlüğe girildi.. marka v fiyatlarını yazıyorum..
175/65 15''
lassa atraka 160 tl.
kontinental eko kontak 5 160 tl.
briçsıton ep150 175 tl.
briçsıton er370 185 tl.
senede max. 3000 km. yapacak adananın buz(!) gibi yaz aylarında hayatta kalacak , serin ve az yağışlı kışını atlatacak.. bana en az 5-6 sene gidecek teklifleri bekliyorum.
Her turlu konti
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Conti eco contact 5 kullaniyorum, tavsiyemdir...
Sent my iPhone using
Atracta uzun ömürlü ama sert lastik ıslak zeminde veya nemli bile olsa çok pati çekiyor ben tavsiye etmem, Bridgestone b250 kullandım iyidi ama 300er i bilmem.
Continental
Cengiz Dinçsoy
Continental +1
》81AP975《
biR derdiM vaR biN dermanA değişmeM
Bridstone de candir kotuleyemem asla ama conti bi adim onde
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
continental kesinlikle.Yazlıklarımız continental.Kışlıklarımız bridgestone.Tavsiyedir
C2105 cihazımdan gönderildi
Lassa kislikta on numara
Sanirim herkes kendi lastiginden memnun.memnuniyette ki derecelendirmeyi nasil yapiyosunuz arkadaslar?
GT-N7100 cihazımdan gönderildi
1 hafta önce Michelin energy saver 175-65-15 lastikleri 185TL fiyat ile aldım, fazla paramı verdim bilmiyorum ancak şimdilik lastiklerimden memnunum.
continental.
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Kontinental ile prensipte anlaştık. Son aşamada kararım değişmez ise transferi gerçekleştireceğiz.Hayırlısı bakalım..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri