Sevgili grande punto kullanıcıları, yaklaşık 3 ay sonra inşallah araba alacağım. Elime 30.000 ytl civarında (ama kesinlikle daha fazla değil) bir para geçecek. 3 model arasında kararsızım. İkinci el olarak Corolla d4-d, yine ikinci el olarak megane 1.5 dci 80 bg ya da son olarak sıfır gp 1.3 dynamic modeli. Corolla ve Megane segment olarak farklı araçlar, bunlardaki korkum 2. el dizel arabalarda yaşanması muhtemel sıkıntılar ama artısı da bana göre sadece daha geniş iç hacim ve bagaj seçeneği sunması. Evliyim ve bir çocuk var. Forumunuzu uzun süredir takip ediyorum. Genelde genç arkadaşlar var. Yani Gp'yu aile aracı olarak tavsiye edermisiniz? Aslında kesinlikle ilk tercihim Gp. 1.3 75 hp lik araç bana yeterli gelir mi? Mesela bu araçta klima açıkken çok performans kaybı yaşanıyor mu? Aracı aldığımda en az bi 5 sene kullanmam gerekiyor. Eğer son anda bi zorlama yapabilirsem 90 lığını alayım diyorum. Alamazsam bu benim için çok büyük bir kayıp olur mu? Gp'nun bagaj hacmi size yeterli geliyor mu? Vereceğiniz örnekler ve tavsiyeler çok önemli. Bana vakit ayırdığınız için çok teşekkürler. İnşallah ileride Gp sahibi olarak görüşmek dileğiyle...........