öncelikle hoşgeldiniz. sizin de belirttiğiniz gibi diğer 2 araç farklı segmentteler. bu yüzden aile için daha uygun olabilir ( sedan modeller için konuşuyorum). eğer sedan düşünmüyorsanız bu araçların GP den öyle aşırı aşırı bir farkları olmayacaktır, çünkü incelediyseniz GP ler sınıfına göre gayet büyük we geniş. bagaj konusunda biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz. benim arabam 90 hp bu yüzden 75 hp ler hakkında pek fazla yorum yapamam ama forumdaki arkadaşlardan şikayetçi olan pek tanımıyorum. klima açıkken ister istemez performans düşüyor fakat öyle araba yığılmıyor bu açıdan da problem yaşayacağınızı sanmıyorum hele ki dewirinde kullandığınızda ( turbo dewreye girdiğinde) klima hantallaşmasını çok hissetmezsiniz. ben kendi adıma 90hp liği tawsiye ederim ama 75hp kullanan arkadaşlarımızın da yorumlarını mutlaka alırsınız, buna göre bir karar werebilirsiniz. ama tekrar ediyorum arkadaşlarımızın çoğu 75hp den oldukça memnunlar. yorumları alın ondan sonra bütçenizin durumuna göre karar werirsiniz eğer GP tercih ederseniz.
hayırlısı olsun...
Yer imleri