hayırlı satışlar city durumu nedir değiştimi
Araci satma sebebim sadece askerliktir.Babam epey eski nesil olduğu için yeni nesil arabalari kullanmakta zorlaniyor artikCiddi alicilara tabiki cuzzi indirim yapilir ama lutfen kimse arabayi görmeden telefonda pazarlik yapmasin.Arac bendeyken düşük hizda önden ufak bir çarpma okdu ve tampon değişti. Diğer detaylar linkte mevcut.Teyp pioneer 8550bt modelidir.2015in 4 ayina kadar vizesi var.
Sahibinden ilan no:147149861
hayırlı satışlar city durumu nedir değiştimi
Evet city mod servisten Önceki sahibi taraan değiştirilmis.
Merak edenler olursa aracımin tramer sorgusu.
Güncel.
Aracınız takibimde fakat rakam fazla..Son rakamınızı özel mesajla gönderirseniz bakmaya niyetleneblirim.
benim fikrim rakam gayet normal araç 90'lık ve dynamic...
Arkadaslar aracla ilgili şöyle bir durum var bunu soylemezsem sizlere ayıp etmis olucam , ben araci alirken gösterip aldim ve 4 parca boya vardi (tavan haric) ancak simdi satistan bu yana ciddi olarak ilgilenen bir müşteri ilk once izmirde dynomoss adli mekana soktu ve orda tavanda vernik atilmis dedi (uzerine basarak kesinlikle macun olmadigini vurguladi) zaten aracta değişen olmadığını tavandada sadece cizikten yada vernik kaynakli bir problemden ötürü bu işlemin yapılmış olabileceğini söyledi.Arac dyno da 87 ps 187nm tork cikti.Alttakim frenler hepsinden gecti sadece on tekerleklerde balans olduğu söylendi.Alici expertizle yetinmeyip başka ustalarada gosterdi kimisi mikron farki dedi kimisi bant izi bile yok boya olamaz dedi bir digeri yine mikron farki var yalnizca , fiatta hep bunla karsilasiyoruz dedi.Aracta boyle bir durum var ben bu araci tanidigimdan aldim ve kendisi kesinlikle tavanda boya olmadığını söyledi.Bu yuzden artik hiç bir expertiz istasyonuna goturmeye sicak bakmiyorum.Hepsinin zinciri galericilerin elinde.Araci gormeye niyetli arkadaşlara bu durumu bastan aktariyim.arabam satılmış yada satilmamis önemli değil niyetimiz bilinsin.
Dediğim gibi telefonda yada nette son fiyat soranlari ciddi bulmuyorum dip fiyati aldiktan sonra arabadaki ufak tefek nazarliklardan dolayi 2.bir indirim istiyen sözde alıcı çok.
sıfırı 40 bin olan bir araç için rakam gayet uygun. İstediğiniz fiyata satamazsan bırak kapının önünde askerden gelince gezersin paşa paşa.
Dip ve son 21.500 gunceli.
Hayırlı satışlar ama o fiyata biraz zor giderPiyasa çok düşük. 18 bin 'e bir iki parça boyalı 2007-2008 Punto satanlar var
![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
arkadaşlar anlamadım gitti ben bu puntonun ikinci el piyasasimi böyle yada benim aracımin fiyatimi cok yuksek geliyor golf aracım vardi internete atmistim 1 haftada satıldı onlarca mesaj geldi ama malesef bunda piyasami durgun anlamadim ne arayan var ne soran
Punto Evo S&S
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Biraz daha beklemek lazim. Sifirlara gelen zamla beraber ikinci el piyasasinin daha da hareketlenmesi gerekiyor.
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
hareketlensin bi zahmet 1 aydr satamadık 2012 model daha garantili 24bn km deki aracı
Punto Evo S&S
kesinlikle aksini söyleyenlere itibar etmeyiniz, ülke ekonomisi ortada ve 2. el piyasada dahil her şeye çok fazla zam geldi, sakın aracınızı 18-19 filan gibi rakamlara düşünmeyin. eğer o fiyata yüksekleri var diyen olursa da o halde o araçlara yönlenmelerini söyleyiniz. sıfır fiyatları ortada ve araçların 2.el piyasaları da sıfırlarına göre şekillenir, ihtiyacınız yoksa eğer öldüm parasına vermeyiniz aracınızı, hayırlı satışlar.
I love My Leon 1.2 tsi
18 19 a dynamic 100binde punto bulmak imkansiz.arac 21 bin lirayi gordu ancak almak istiyen arkadas teyp teyp diye diretince benimde kafam atti , kokmus malimiz yok araba 200km once bakima girdi zaten satmicakmisim gibi kullaniyorum yikarida bir arkadaşın dediği gibi satilmazsa kapida yatsin.21 22 liraya hangi marka size en alt vergi diliminde ve bu kadar tutulan bir motor teknolojisi sunuyor?Kullanmadan 1 yil bosa vergi oderiz 200lira)
Mutlujetle gezmeye devam ederiz bizde![]()
Bunlar bir iki tanesiBir sürü var
Keşke satsaymışsınız o arkadaşa
Fiat Punto Grande 1.3 Multijet Dynamic 2006 Model 19.250 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 150604500
Fiat Punto Grande 1.4 Fire Dynamic 2006 Model 19.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 146945516
Dizel olan hem galeriden hem 260bin km , benzinli ile dizeli kıyaslamak fiyat farki olduğu icin afedersiniz biraz saçma.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri