Arkadaslar aracla ilgili şöyle bir durum var bunu soylemezsem sizlere ayıp etmis olucam , ben araci alirken gösterip aldim ve 4 parca boya vardi (tavan haric) ancak simdi satistan bu yana ciddi olarak ilgilenen bir müşteri ilk once izmirde dynomoss adli mekana soktu ve orda tavanda vernik atilmis dedi (uzerine basarak kesinlikle macun olmadigini vurguladi) zaten aracta değişen olmadığını tavandada sadece cizikten yada vernik kaynakli bir problemden ötürü bu işlemin yapılmış olabileceğini söyledi.Arac dyno da 87 ps 187nm tork cikti.Alttakim frenler hepsinden gecti sadece on tekerleklerde balans olduğu söylendi.Alici expertizle yetinmeyip başka ustalarada gosterdi kimisi mikron farki dedi kimisi bant izi bile yok boya olamaz dedi bir digeri yine mikron farki var yalnizca , fiatta hep bunla karsilasiyoruz dedi.Aracta boyle bir durum var ben bu araci tanidigimdan aldim ve kendisi kesinlikle tavanda boya olmadığını söyledi.Bu yuzden artik hiç bir expertiz istasyonuna goturmeye sicak bakmiyorum.Hepsinin zinciri galericilerin elinde.Araci gormeye niyetli arkadaşlara bu durumu bastan aktariyim.arabam satılmış yada satilmamis önemli değil niyetimiz bilinsin.

Dediğim gibi telefonda yada nette son fiyat soranlari ciddi bulmuyorum dip fiyati aldiktan sonra arabadaki ufak tefek nazarliklardan dolayi 2.bir indirim istiyen sözde alıcı çok.