3.Hyper black
sizce siyah grande punto dynamic aracıma hangi renk daha çok yakışır ?
( model olarak bunu seçtim sadece aşağıdaki modellerden öneri yaparsanız sevinirim )
black diamond
silver diamond
hyper black
![]()
3.Hyper black
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti........
En alttakini çok beğendim.
araç siyah ise silver diamond derim ben , siyaha gümüş yakışıo özellikle gece ışıkta. Yalnız resimde 5 bijon var olurmu bilmem
Konu rohan4421 tarafından (08/11/2013 Saat 14:34 ) değiştirilmiştir.
Driven by the future
Silver Diamond'un 4X100 ve ET 39(min.) ölçüsü varsa bence en güzeli odur.![]()
valla kardeş 4x100 olduğu tamamda o son söylediğin ET sini bilemiyorum üreticisi sayfası burası TIGER - Kormetal Hafif Alaşımlı Jantları ama böyle bir bilgi göremedim bu arada silver ın iki modeli varmış biri silver diğeri silver diamond
Bence 1. fotodaki jant siyah araçta daha iyi duracaktır
valla bence de silver. araç siyah diğer jantlar göstermez kendini... silver daha iyi gider diye düşünüyorum.
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
arkadaşlar bide sadece silver olan varmış bu resmini koyduğum buda silver miş diğer diamond ın silver daha parlak gümüşü oluyor sanırım
rohan4421; haklısın dostum silver diamond gölgelendirmeli ve daha şık duruyor bende zaten en çok o içime sinmişti tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkürler ..
silver diamond
Bende ikincisi diyorum...
Silver diamond.
bence ilk resim, siyah bi arabada süper durur
I love My Leon 1.2 tsi
Siyah arabaya tercihim 1.olurdu..
3 numarayı tek gecerim..
biras daha ovalini bulabilirseniz orjinal italyana doner..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri