geçmiş olsun. airbag açildimi?
merhabalar, bayram günü bi kaza geçirdim aracım punto evo 1,3 multijet dynamic.
bu kaza sonucu aracım epey hasar aldı ayrıca tavanında da göçme var. Sizce bu araç perte çıkar mı?
Konu ygt92 tarafından (29/10/2013 Saat 02:53 ) değiştirilmiştir.
geçmiş olsun. airbag açildimi?
Bu araba birdaha trafiğe çıkamaz, pert verilir.her türlü şase oynamış, airbagler de patladıysa kesinlikle pert verirler... Geçmiş olsun.
C2105 cihazımdan 2 ile gönderildi
yanılmıyosam airbag kablosu çıkmış kazadan önce ve airbagler patlamadı
Airbag'ler patlamadıysa bu araç pert olmaz.
Bu araba pert olmasın benım üyeliğimi silin. Araba da sağlam yer kalmamış nerdeyse. Geçmiş olsun.
airbag kablosu cıkmışsa hiçmi anlaşılmadı bu ? airbaglerin acılmaması cok büyük bi handikap geçmiş olsun
Driven by the future
benim aracımın airbagleri açılmamıştı gene de perte çıktı
Allah kimsenin başına kaza vermesin
![]()
Bu aracın kasko değeriyle alakalı bi durum,sizin aracınız 1.4 fire sanırım active modeli,kasko değeri düşük olduğu için bu hasarla perte çıkar.diğer araç dizel ve dynamic olduğundan kasko değeri yüksektir,ve perte çıkmayabilir
Gerçi eksperi ayarladıktan sonra 2.000-3.000 tl hasarla bile perte çıkaran var..
arkadaş görünce içim cız etti valla . Allah mal kaybından başka ziyan vermemiş. Buna da şükür. pert gibi görünüyor. çok çok geçmiş olsun.
Öncelikle geçmiş olsun.
Türkiyede herşeyde olduğu gibi insanların malının zara gördüğü trafik kazalarında bile hatır gönül rüşvet dönüyor bakıyorsun adamın arabasında 15000 hasar var pert edilmiyor diğerine bakıyorsun emsal araçta 3-4000TL varken pert oluyor.
Bu arada ön ve yan camlar patlamamışmı yanlış gördümm patlamışşş değilmi!? Yapmanız gerekeni anladınız sanırım.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Yan camlarda sorun yok ama on cam catlak. Ilk arabam oldugu icin onemli benim icin ama buarac toplaniirsa randiman verecegini sanmiyorum.
experin haysiyetine kalmış bir durum bence pert edilmeli kuleler oynamış gbi görülüyor büyük ihtimal verirler merak etmeyin geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın
Pert.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Servisin cikarttigi maliyet sanirim 16 bin civarinda acaba aracbu halde kaca satilir
Öncelikle büyük geçmiş olsun. Perte cıkacagını sanmıyorum aracın . Airbag kabloları cıkmıssa airbag arıza lambası yanması lazımdı. Kırmızı arabada nasıl perte cıktı anlamadım. İki araçtada pertlik birşey yoktabi çok detaylı göremiyoruz güzel bir expertiz edilmesi lazım.
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
geçmiş olsun araç yüzde 100 pert
Geçmişler olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri