Sayfa 1/2 12 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Az yakan bir bayan arabası önerirmisiniz lütfen :)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Egemen Gonul
    wintermute - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BH 5265
    Edilen teşekkür: 62

Standart Az yakan bir bayan arabası önerirmisiniz lütfen :)

Arkadaşlar merhaba,

Şuanda e36 3.20i kullanmaktayım eşimin iş yeri değiştirmesi ve benimde iş yeri değiştirmemden dolayı çok kilometre yapmaya başlamış bulunmaktayız günlük. Şuandaki arabam çok yakmakta ve eşim kullandığı zaman biliyorsunuz ki e36nın çok iyi bir namı yok ülkemizde ışıklarda gaz vermeye çalışanlar yarışmak isteyenler vesaire.O yüzden üzülerek keyif alarak bindiğim aracı satıp az yakan otomatik veya tiptronik araç aramaktayım 20.000 e kadar anca çıkabileceğim. honda jazz olabilir diye düşünüyorum veya c3 veya c4 vts de olabilir bana masraf çıkarmayacak kilometrede az yakacak bir araç önerin lütfen dizel lpg farketmez kronik sorunları az yakıtı az gidişi az çok farketmez bir araç önerirseniz çok sevinirim saygılarımla

Cihan GÜNDOĞDU
    Bolu_Beyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bolu
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    14 KB 120
    Edilen teşekkür: 197

Yaris'de düşünülebilinir

Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic

Egemen Gonul
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BH 5265

yariste olabilir evet yalnız bu arada bahsettiğim araçlara lpgde uygulanabilmeli ya dizel yada lpg malum benzin fiyatları

Rüstem-Muhammed Karakoyun
    1923qw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    06ET7117
    Edilen teşekkür: 120

Hocam al bi fire dynamic evo kronik sorunsuz az yakanından lpgye çok uyumlu yola devam et derim evo almam dersen yaris c3 c4 alternatif olabilir
    Konu 1923qw tarafından (13/09/2013 Saat 02:03 ) değiştirilmiştir.
    Geçici Dövme-https://tatfast.com

hazar celik
    hazarcelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 79

kardeşim üzüldüm o aracı satacak olmana çok yakışıklı arabaydı pejo 206 hdı,punto mjt aktive,c3 dizel,yaris düşünebilirsin yakıt konusunda üzmez sanırım.

Cem Doğu
    cemdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 510

c3'ler cidden az yakıyor ve verdiğiniz fiyata en makul araçlar.örneklendireyim.

Citroën C3 1.4 HDi SX 2004 Model 17.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 135208884

Citroën C3 1.4 Collection 2004 Model 14.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 127938625

Citroën C3 1.4 HDi SX 2005 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 137010418

Bu da LPGLİ ve otomatik olan bi araba.

Citroën C3 1.4 SX 2004 Model 19.300 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 132082965

gibi gibi.parçası da ucuz.yakıtı da.ayrıca full modelleri cam tavanlı vesaire geliyor...tipi çirkin ama tam bi hanım arabası.

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

El arabası verelim az yakar

Hayırdır sende gömlek değiştirir gibi ne ara aldın bmw yi ? egemen 2000 2003 polo derim az yakar ve piyasası çok yüksek

Ev .
    Evren_c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 403

Otomatik ya da tiptronik olması şart ise, bence Ankara trafiğinde Punto ile çok konforlu bir yolculuk yapamayabilirsiniz. Çünkü vites geçişleri ve karar mekanizması yavaş işliyor. O yüzden DSG ya da EDC gibi çabuk bir sistem ya da klasik tam otomatik bir şanzımana bakmak lazım. (Tabii tam otomatik de çok yakacaktır)

O yüzden bence 2. el 1.2 TSI Seat Ibiza DSG düşünebilirsiniz. Hem sakin kullanımda az yakacaktır, hem de çok güzel bir şanzımanınız olacak. EDC şanzımanlı Renault'lar olabilir ama araçlar daha çok yeni.

Daha eski araçlara gidilecekse, Yaris olabilir, Citroen C1/Peugeot 107 1.0 benzinli yarı otomatik olabilir (yavaş bir şanzımanı vardır ama bunların).

Bir de sizin de söylediğiniz Honda Jazz var ki, vites konforu açısından sanırım en iyisi bu. Hem az yakar, hem güzel bir araç, hem de çok konforlu seyahat edersiniz.

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

SİNAN SİNAN
    fensinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 22

kesinlikle yaris...

görkem koçsan
    görkem koçsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 162

palıo multijet temiz bitane olur. hem parçasıda ucuz.

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

1,2 corsalar olabilir veya ikinci el piyasasına göre jazz larda satıyor güzel ve kullanışlı araçlar

Egemen Gonul
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BH 5265

Mehmet Abi aldim bi arada satacagim geri satmazsam planlarim var gelecem mutlaka yanina

Hazar kardesim araba guzel yakisikli cok guzel kaciyo iyide iciyo hanim kullanacak olmasa satmamda hanima gitmiyo bu araba

1.2 seat dusunulebilir esasinda acaba tupe uyumu nedir tup taksak uyum saglarmi yigilma vs olursa onuda satmak zorunda kalirim

Daha once puntoya bindigim icin evo ne biliyim hic dusunmedim acikcasi.

Link gonderen abilerim kardeslerim telefondan giriyorum bakamadim AMA eve gider gitmez bakacagim. Umursayip cevap veren arkadaslarim hepinize tesekkur ederim alinti ice cevap veremiyorum telefondan girdigim icin eve gider gitmez gorusmek dilegiyle ))

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Faruk İleri
    Punto'cu LEO farukileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    B-112-KMX
    Edilen teşekkür: 392

bulabilirseniz Fiat Panda...hem çok küçük bir araç hem de bayanlar için mükemmel ideallikte bir araç. Annem uzunca bir süre kullandı o aracı ve çok çok memnundu. Hatta ben de kullandım; en küçük yerlere bile çok rahatlıkla girebiliyorsunuz park etmek için, dualogic vitesli 1.2 motor şehir dışı için hiç ideal değil; ancak şehir içinde gerçekten inanılmaz. LPG uyumu var mıdır bilemiyorum o motorun; ancak uzun km yapacaksanız benzinli yerine dizel almanız çok mantıklı olacaktır benzine göre daha uzun yol yapacağınızdan ötürü yakıt gideriniz düşük olacaktır; her ne kadar şu sıralarda mazot yüksek olsa da

LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.

Egemen Gonul
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BH 5265

ucuz almalısınız derken anlatmak istediğini anlamadım özür dilerim..

Alıntı farukileri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bulabilirseniz Fiat Panda...hem çok küçük bir araç hem de bayanlar için mükemmel ideallikte bir araç. Annem uzunca bir süre kullandı o aracı ve çok çok memnundu. Hatta ben de kullandım; en küçük yerlere bile çok rahatlıkla girebiliyorsunuz park etmek için, dualogic vitesli 1.2 motor şehir dışı için hiç ideal değil; ancak şehir içinde gerçekten inanılmaz. LPG uyumu var mıdır bilemiyorum o motorun; ancak uzun km yapacaksanız benzinli yerine dizel almanız çok mantıklı olacaktır benzine göre daha uzun yol yapacağınızdan ötürü yakıt gideriniz düşük olacaktır; her ne kadar şu sıralarda mazot yüksek olsa da
    panda banada iyi gibi geliyor küçük iyi ama dediğiniz gibi şehir dışına gittiğimde beni perişan eder gibi geliyor ben hanım çocuk hanım valizleri köpek sanki sığamayız ona gibi ama c4 vts diyolar sanırım tek kapıları bana hem spor geliyor hemde geniş geliyor ama tabi daha önce kullanmadım hanıma kalsa yeni vosvos alacağız ama o kadar paramız yok malesef 20.000 e kadar bir araba alacağım bakalım ama olmazsa bir hafta sonu götürecem arabamı oto pazarına hoşuma giden bi arabayla 3 aşağı 5 yukarı anlaşıp değiştirip alacağım bu arabamıda aynı şekilde almıştım

Cenk Doğu
    Müzisyen cdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 977

Alıntı wintermute Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

panda banada iyi gibi geliyor küçük iyi ama dediğiniz gibi şehir dışına gittiğimde beni perişan eder gibi geliyor ben hanım çocuk hanım valizleri köpek sanki sığamayız ona gibi ama c4 vts diyolar sanırım tek kapıları bana hem spor geliyor hemde geniş geliyor ama tabi daha önce kullanmadım hanıma kalsa yeni vosvos alacağız ama o kadar paramız yok malesef 20.000 e kadar bir araba alacağım bakalım ama olmazsa bir hafta sonu götürecem arabamı oto pazarına hoşuma giden bi arabayla 3 aşağı 5 yukarı anlaşıp değiştirip alacağım bu arabamıda aynı şekilde almıştım

hocam c4 vts 20binlere zor. onu söyleyeyim.. Colt'a da bakmayın,geniştir görünüşüne göre.

Egemen Gonul
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BH 5265

Alıntı cdogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam c4 vts 20binlere zor. onu söyleyeyim.. Colt'a da bakmayın,geniştir görünüşüne göre.
    vts değil vtr mış bu az daha uygun olanlarından az yakanlarından malum sitede bi kaç adet buldum ama bu şekilde olmayacak sanırım ben en iyisi bi kaç hafta sonumu otopazarında heba edeceğim gibi

Cenk Doğu
    Müzisyen cdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 977

vts değil vtr mış bu az daha uygun olanlarından az yakanlarından malum sitede bi kaç adet buldum ama bu şekilde olmayacak sanırım ben en iyisi bi kaç hafta sonumu otopazarında heba edeceğim gibi
    VTR de 113 beygir 1.6 benzinli motora sahip. Az yakması konusunda BMW kadar olmasa da üzer yine bence.

HDİ (dizel)bakabilirsiniz biraz çıtayı yükseltip..

Ve evet Onur abinin dediği gibi,satmaya ihtiyacı olan,paraya sıkışmış kişilerden almak daha uygun fiyata alışveriş sağlıyor. Örneğin benim punto ucuza geldi. Aldığım kişi yurtdışına çıkmak zorundaydı oranın vatandaşı olduğu ve izinleri bittiği için. Son ana kadar bekledim ve kazandım hehehe Sonuç olarak,aceleci davranmayın eğer durum idare edilebilirse. Uygun fırsat gelmek bilmeyebilir ama yakaladığınızda deli dehşet mutlu olursunuz

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Hocam normal piyasasından daha ucuza bulup almalısınız demek istedim yani aracının dar piyasası olduğunu bilen ve gerçekten satmak amacı olan bir satıcıdan almalısınız. Bende bu şekilde aldım aracımı normal piyasasından 4-5000TL ucuza iyikide aldım.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

Sayfa 1/2 12 SonSon