13 sonuçtan 1 ile 13 arası

Konu: Pert 350Z (hikayenin sonu)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Alperen Bilici
    Una Italiana Rossa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BK 5924
    Edilen teşekkür: 59

Standart Pert 350Z (hikayenin sonu)

İki gün önce duydum sonra nette baktım burda da sizinle paylaşmak istedim. Hikayeyi en baştan anlatayım bilmeyenler vardır belki.. Hakan Taştan isimli bi arkadaş Youtube'a S2000'iyle e5'te yanlarken çektirdiği vidyolarını atıp fenomen olma çabalarında olan bi arkadaşımız.. daha sonra youtube'a yeni aldığı 350Z ile caddelerde yanlayamadığı halde 'Hakan Taştan sen çıkardın beni baştan' gibi vidyolar atınca, İstanbul'da ki 350Z tayfasının dikkatini çekiyo. Buna karşılık o ekipte otoparka parkettikleri 350Z'leri ve Hummer'ın içinden inen dansözle fln hakan'a gönderme yapıyo.. İki gün önce de haberini gördüm ki o 350Z'lerden biri E5te makas atarken minibüse patlıyo, 4 takla atıyo, şükür ölen yok sadece sürücünün burnu kanıyo.. Perte çıkan 350Z'in fotoğrafları altta, ilk haline bakıp, sonra ne hale geldiğini görünce insanın içi acıyo ama kazadır yapıcak bişey yok işte :/

Hakan Taştan'ın ilk videosu S2000 ile (çok fazla küfür içeriyo, dikkat edin
    https://www.youtube.com/watch?v=7NT1L_oHdfk

Hakan Taştan 350Z
    Harun Tas?tan I?le Bir Gu?n & Nissan 350z | Honda S2000 (Kesinlikle izleyin) - YouTube

350Z tayfasından dansözlü cevap
    Harun taştan'a 350Z ekibinden müthiş bir cevap & Çok farklı - YouTube

Arabanın sahibinden'de ki ilanı
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...31160147/detay
    Konu Una Italiana Rossa tarafından (16/09/2013 Saat 15:43 ) değiştirilmiştir.

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sato Topal
    ST OTO AKSESUAR Arrest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 1246

Arap yağı çok bulunca ..... ...... sürermiş
    Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk

Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

Hatasız kazasız...

Yağız Karadeniz
    CoachK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 68

şimdi ben şunu anlıyamadım, yanlama videosu altında, pisagoru bile utandıracak açılarda yanlıyamayan arkadaşımıza sözde yerli kimi raikonenler bir dansöz videosuyla cevap vermişler sen en fazla oranı buranı sallarsın diye, ama gel gelelim o kimi raikonenlerden biri aslında kimi raikonen değilmiş ve patlamış

durumu doğru mu anladım ?

Alperen Bilici
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BK 5924

Alıntı CoachK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi ben şunu anlıyamadım, yanlama videosu altında, pisagoru bile utandıracak açılarda yanlıyamayan arkadaşımıza sözde yerli kimi raikonenler bir dansöz videosuyla cevap vermişler sen en fazla oranı buranı sallarsın diye, ama gel gelelim o kimi raikonenlerden biri aslında kimi raikonen değilmiş ve patlamış

durumu doğru mu anladım ?
    Raikonen değil de yerli Ken Block diyebiliriz belki amaç hız değil yanlamak olduğu için ya adamlar gerçekten iyiler hakan'ın 350nin dışında s2000le gazlaması da adamların kendi 350leriyle yanlama vidyoları da çok iyi ama dediğim gibi kaza işte. ne kadar iyi olsan da, altındaki araç ne kadar elverişli olsa da her gün dediğimiz 'lan bu sefer iyi yırttık, Allah korudu yemin ederim, hayır duası var üzerimizde kesinn' her zaman olmayabiliyo işte

Gorky
    Ziyaretçi Gorky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abi baya hatalı bi konu olmuş hakan değil harun olacak. ilandaki araç kazadaki araç değil. 2 farklı ram plakalı 350z var. plakanın sonuna dikkat edin. boşuna karalamışsın abi adamın ilanı

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Alperen Bilici
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BK 5924

Alıntı Gorky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi baya hatalı bi konu olmuş hakan değil harun olacak. ilandaki araç kazadaki araç değil. 2 farklı ram plakalı 350z var. plakanın sonuna dikkat edin. boşuna karalamışsın abi adamın ilanı
    o harun hakan olayında haklısın ya karıştırmışım ama insanlık hali çocuğun adını ben koymadım sonuçta plakalar için de bekliyodum ilk kim farkedip söyler diye piyango sanaymış kardeşim plakalar farklı ama o resmi koymamın sebebi aynı model arac olduğundan o araba olduğundan değil, ilk hali buydu sonra bu oldu dedim.. sahibinden de bugün hatta bi tanesi kaldırıldı 3 ram plakalı 350Z var 3ü de aynı kişi Mert Gülay'a ait, bir de cabrio kırmızı bi 350Z ve turuncu Z 0350.. ram lerden bi tanesini pert ettiler diğer 2 ram, z 0350 ve kırmızı cabrio duruyo.. ilanlar aşağı da, araçların hepsi farklı, ilanda araçların sahibi Mert Gülay adını görebilirsiniz

Nissan 350Z 3.5 L V6 Roadster 2009 Model 125.000 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 135236525

Nissan 350Z 3.5 L V6 Coupe 2005 Model 71.000 USD Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 131160147

Nissan 350Z 3.5 L V6 Coupe 2003 Model 85.000 TL Galeriden satılık ikinci el Turuncu renk - 127922095

Nissan 350Z 3.5 L V6 Coupe 2006 Model 100.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 123677830

Cem Doğu
    cemdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 510

Standart Ynt: Pert 350Z (hikayenin sonu)

Hoca bu adamlar her ne kadar yanlasa da yüksek hız yapmaya kıyamayacak tipler.Araçlarına çok fazla emek veren ve başka işi olmayan çocuklar bunlar.Kaza başka kaza

Sony Xperia L'den Pro ile Gönderilmiştir.

AHMET CAN
    bykacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 42

Allah başa vermesin
    Konu bykacar tarafından (18/09/2013 Saat 10:27 ) değiştirilmiştir.
    my punto evo 34 be 6047

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

kazayı yapan aracın sahibi Mert abi ve Harun benim samimi arkadaşım haberlerde her söylenene inanmayın öyle makaslık bir durum yok ortada kontrolü kaybedip minibüse vurmuş birazda yüksek sürat olunca birde makina güçlü olduğu için çarpıp ters dönmüş çok şükür mert abide bir sıkıntı yok sadece burnu kırıldı o kadar.ayrıyetten hakan taştan değil harun taştan .

Deniz Arifağaoğlu
    Blueberry BaranSelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 188

Başkasının malına canına zararı dokunmasın da...

METEHAN Cihangir
    metehancihangir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 7

düzeltme yapalım hakan taştan değil harun taştan baba parası yiyen genç ve hızlı bi arkadaşımız

Cenk Doğu
    Müzisyen cdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 977

Biraz daha temkinli olurlar herhalde bundan sonra. Ankara'dan dahi adlarını duyuyorum çocukların. Yardırdı mı gidiyorlar. Arabalara hayran oluyorum ama,züppe gibi tavırları hiç hoşuma gitmeyen arkadaşlar.. Geçmiş olsun tabii..