20 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Grande punto alamama hikayesi (maalesef)

emir bölükbaş
    emir341907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 5

Standart Grande punto alamama hikayesi (maalesef)

Selam arkadaşlar.arkadaşın açtığı grande punto alma hikayesine karşı bende bu konuyu açmak istedim.

Geçen yılbaşından beri kayınpederin eşime söz verdiği araç için baya bir araştırma yapmıştık.Sırasıyla istediğimiz arabalar

Bizim de katkımızla.(ama kayınpeder hiçbir zaman takviyeyi kabul etmedi ben alıcam dedi)
    1-A3
    2-Honda civic hb.
    3-golf
    4-citroen c4
    kayınpederin düşündüğü rakamsa 35 000 ytl civarıydı.
    1-opel corsa
    2-yaris
    3-grande punto
    4-polo (kayınpederin en çok istediği)
    evet bu araçlar ortada dolaşırken, temmuz başında bir pazar günü eşimle beraber kayınpederim fiat bayisinine gitmişler ve benimde çok istediğim grande puntonun siparişini vermek üzereyken beni aradılar ve punto için ne dersin dediler.bende ok dedim sevinerek (ogün şehir dışındaydım).Siparişini verdikleri araç 1,3 multijet 90 hp emotion gri ve 16" jantlı duologic vites araç koç indirimiyle 33,900 e sipariş verilmişti.Daha sonra temmuz sonunda 5 000 ytl fiyat sabitleme parasını yatırdık birmot hesabına ve araç için satıcının dediği ağustos sonunu beklemeye başladık.Satıcı arkdaşın vurdum duymazlığından bizi hiç bir şekilde bilgilendirmedi ağustos sonu dedi.22 ağustos civarı aradık şu an için sorun varmış ekim 15 dedi ben yinede sizi değişiklik olursa ararım dedi
    bende durumu kayınpederime bildirdim ve satıcı arkadaşı arayarak siparişi iptal ettirdi ve 2 gün için pek istemeyerek te olsa 1,4 triptonik vites polo tredline modelini aldık 31000 ytlye.(çünkü kayınpedere ısrar edemedim artık sonuçta arabayı o alacak)
    sonuç olarak
    1-kmde 130-150 ytlye gezecekken 280 civarına gezeceğiz en büyük zarar bu.
    2-vergi fazla ödenecek
    3-model yeniliği ve puntonun karizması
    4-ve donanım puntoda yok yok Esp,asr,hılholder dijital klima 4 cam otomatik vb bunların hiçbiri poloda yok malesef.
    Maalesef aranıza katılamadım çok isterdim ama olmadı.Belki yakıtı bahane ederek yaz başında aracı satıp punto veya bravoya dönüş yapabilirim.

hepinize iyi forumlar saygı ve sevgiler.

2. Bu mesajı için 4 kişi emir341907'ye teşekkür etti:

anvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1348

kötü olmuş. profilini bile doldurmuşsun. neyse hayırlısı yine de

Erdi YILMAZ
    Fiat Türkiye Forum
    FiatTR | PuntoTR
    GrandePuntoTR
    Grande punto alamama hikayesi (maalesef)
    erdiyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 5938

önceLikLe herşeyin hayırLısı oLsun diyorum.

sanırım bursada ikamet ediyorsunuz. ağustos sonu tesLim edeceğiz diyip de, ekim 15'e uzatan bayii'nin ismini verirseniz daha güzeL oLacak, bu tür vurdumduymazLıkLarın oLmaması gerekirdi.

keyifLi sürüşLer.

FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
    Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com

emir bölükbaş
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz

evet bursada ikamet ediyorum.bayinin ismi önemsiz.aracı sipariş verirken titanyum gri vermiştik sonra telefonla arayarak rengini beyaza çevirdik.Siparişi geçtiğini ve rengini değiştirebileceğini söyledi arkadaş bende net bir tarih istedim eylül başı olur dedi şu an fabrika tatilde ben sizi sipariş onaylansın pazartesi günü ararım dedi perşembe oldu arkadaş aramadı ve ben aradığımda telefonlarımızı bulamadığını belirtti (hadi benimki ututulmuş olabilir ama kayınpederimin işyerinin önünden hergün geçiyor ve mutlaka akaryakıtını oradan alıyor (opet istasyonu var) telefon kaybedilirse benzinliğe uğranabilirdi.neyse bana ekim başı veya 15ine kadar gelir dedi .ama bize daha önceki konuşmalarımızda otomotikte iyileştirmeye gidiliyormuş 1-2 hafta gecikebilir demişti ama bu kadar da bekleme olacağını tahmin etmemiştik.kayınpederde arkadaşı aradı ve 5 000 ytlyi geri istedi ve arabadan vazgeçtik.Bilmiyorum arkadaşın belki kabahati yok ama bizi arayıp tarihin gecikebileceğini söyleyebilirdi.Bizde ona göre davranırdık.çünkü temmuz ayında confortline polo siparişi verecektik ekim denilince puntoya döndük.puntoda iptal olunca confortline yerine baz donanımlı polo aldık olay bu arkadaşlar

emir bölükbaş
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz

bu arada aracın siparişini verirken ileri teslimat olarak verceklerdi çünkü fiyat sabitlenmişti.ama yinde bana engeç eylül başı gelir demişlerdi.

mehmet koçak
    black hawk gogigogi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    09 h 5779
    Edilen teşekkür: 163

ben 2006 martta siparişten sonra 1 hafta bekledim ama sonunda oldu hatta aracın rengini ustünde görmeden aldık...........ama poyraz-aydın takasta 2001 brava ya 10500 ytl verdi nazilli-poyraz 11500 ytlye kabul etti ve ordan aldım halbuki aydın ana bayi gibi........... hiç beklemeye gerek yoktu gidip istanbuldan. alsaydınız keşke

ali kemal metin
    dejavu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 BD 2134
    Edilen teşekkür: 282

yanlız ben hakkaten üzüldüm yaaa..(((( kardeş ne diyelim denecekde fazla bişey yok.. :(((
    neyse sağlık olsun diyelim. ama yinede seni buralarda görmek isteriz. GP olmasada sana burda her zaman ve daima yer olacaktır.
    Konu dejavu tarafından (03/09/2007 Saat 19:15 ) değiştirilmiştir.
    GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi

Akincl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 84

Herşeyde bir hayır vardır bazı şeyleri çok zorlamamak lazım.

ama satıcıya kızmakta doğal olarak haklısınız.bir terslik olmuş ama yine de bukadar uzamaması lazımdı.

kazasız belasız güle güle kullanın.

polo dan sonra ilerde kısmetse bravo ya geçersiniz.daha güzel olur

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

hayırlısı kendinizi çok üzmeyin sonuçta bunu verir istediğinizi alırsınız.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Hayırlısı olsun.Polo da güzel araçtır, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...

hikmet şekerlioğlu
    şekerlioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Vals Mavi
    Plaka
    07kg993
    Edilen teşekkür: 662

gitti,gördüm,aldım

Murat YANIK
    Linos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 BE 7673
    Edilen teşekkür: 1268

Hayırlısı olsun, ne diyelim?..

emir bölükbaş
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz

hepinize teşekkür ederim izniniz olursa buradan forumu takip etmek isterim.inş yaz başı otomatik bravo gelirse ondan alırız gelmezse grande punto siparişi vereceğim yine hepinize saygı ve sevgiler kalın sağlıcakla.

mehmet savasçı
    Kendi isteğiyle üyeliği silinmiştir. memat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 BK 7478
    Edilen teşekkür: 275

abi araba olayına üzüldüm ama buraya üye olmanada sevindim forumda aktif olman dileğiyle

ali kemal metin
    dejavu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 BD 2134
    Edilen teşekkür: 282

Alıntı emir341907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hepinize teşekkür ederim izniniz olursa buradan forumu takip etmek isterim.inş yaz başı otomatik bravo gelirse ondan alırız gelmezse grande punto siparişi vereceğim yine hepinize saygı ve sevgiler kalın sağlıcakla.

Gül Yaprağı

> Uzakdoğu'da bir budist tapınağı, bilgeliğin gizlerini aramak icin gelenleri kabul ediyordu.

> Burada geçerli olan incelik, anlatmak istediklerini konuşmadan açıklayabilmekti.
    > Bir gün tapınağın kapısına bir yabancı geldi. Yabancı kapıda öylece durdu ve bekledi.

> Burada sezgisel buluşmaya inanılıyordu, o yüzden kapıda herhangi bir tokmak veya çan, zil yoktu. Bir süre sonra kapı açıldı, içerdeki budist, kapıda duran yabancıya baktı. Bir selamlaşmadan sonra sözsüz konuşmaları basladı.
    > Gelen yabancı, tapınağa girmek ve burada kalmak istiyordu. Budist bir süre kayboldu, sonra elinde ağzına kadar suyla dolu bir kapla döndü ve bu kabı yabancıya uzattı.

> Bu, yeni bir arayıcıyı kabul edemeyecek kadar doluyuz demekti.

> Yabancı tapınağın bahçesine döndü, aldığı bir gül yaprağını kabın içindeki suyun üstüne bıraktı.

> Gül yaprağı suyun üstünde yüzüyordu ve su taşmamıştı.

> İçerideki budist saygıyla eğildi ve kapıyı açarak yabancıyı içeriye aldı.

“Suyu taşırmayan bir gül yaprağına her zaman yer vardı.”
    GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi

volkan selvi
    volkanselvi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Edirne
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 4

benim tüm arkadaşlara dileğim herkesin gönlündeki arabaya kavuşması. ayrıca güzel bir budist hikayesi imiş. teşekkürler.

A. K.
    nasrettinhoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 31

Alıntı şekerlioğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gitti,gördüm,aldım
    gittik,gördük,hanım aldı...

İsmail ŞENER
    isocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 91

Herşeyden önce hayırlısı olsun belki bunda da vardır bir keramet. sonuçta allah kaza bela vermesin.

bende ayın 18'inde gp siparişi verdim. stokta olmasına rağmen 3 eylül de güç bela teslim aldım. Neymiş tofaş ağustosta izindeymiş, tır 8 araç dolmadan gelmezmiş. O bir şey değil 31 ağustos'a faturayı yetiştiremeyip tatil kampanyasını kaçırıyordum. bende bayiyi saf dışı bırakıp direk tofaş müşteri hizmetlerine saldırdım ayın 30 unda 31'inde faturayı kestirdiler. 1'i cumartesi araç denizliye tır dolmadan geldi. 3'ü pazartesi de aracı teslim aldım.

Biraz zor oldu ama sonunda teslim alabildik. bu durumda bayiden çok tofaş müşteri hizmetleri ile muhatap olup işi zorlamak gerekiyor.

Saygılarımla...
    Follow Me If You Can.

Murat TURAN
    Daywalker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    16 VR 898
    Edilen teşekkür: 80

Bayiler zaman zaman araba satmamak gibi bir tavır içinde oluyor nedense. Ben de Punto alma kararı verdiğimde ilk olarak Bursa Birmot'a gittim. Test sürüşü yaptım ve modelde karar kıldıktan sonra ilk fiyatı aldık. Ardından 1-2 gün sonra bu kez Bursa Banoto'ya gittim. İlk konuşmada Birmot'tan aldığım fiyattan yaklaşık 700 Ytl düşük bir fiyat verdiler. Sonrasında elimdeki Palio'ya ekxpertiz değeri biçildi. Araba konusunda kafamızdaki değişikliklere karar vermeye çalışırken bir arkadaşım sayesinde Adapazarı Sampaş ile irtibata geçtik, onlar Palio'yu hiç görmeden bizim sözümüze güvenerek tüm aldığım indirimlere +500 daha verdiler Sonrasında tam olarak donanıma karar verilip araç teminine sıra geldiğinde, bir haftaya kadar aracınızı buluruz dediler. Tofaş'taki arkadaşlarımız sayesinde 2 saat içinde istediğimiz aracın hangi bayide bulunduğunu öğrenebildik. Sonuç olarak anlatmak istediğim, herhangi bir araç almaya karar veren herkesin mutlaka ve mutlaka birkaç bayii ile irtibat kurarak farklı avantajları değerlendirmeye alması. Sonuç olarak son gün ben Sampaş'ın elinde olan 90 Hp aracı (önceki kararımız 75 Hp idi) çok ciddi bir indirim ile alabildim.

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

ben arabayı teslim alırken satıcıya dedimki valla helal olsun bi insana araba nasıl satılamaz tum yonlerini biliyorsunuz. ve yeni arac alan biri nin yasasdıgı heyecanı yasatmadıgınız için tesekkür ederim deidm