Stoplar değişmişmi?
Arkadaşlar geçtiğimiz hafta gitmiş bulunduğum ilin Fiat bayisi olan TUNALAR / TRABZON da içeri girer girmez beni selamlayan ve karşılayan Fiat Bravo yu görmemle heyecanlanmam bir oldu, fotolarını çektim sizlerle de paylaşmak istedim, araç yanlış hatırlamıyorsam;
2012 Model
1.6 Multijet
120 hp
Sport versiyonu (Elektrikli piano black boyalı katlanır ayna, 18 inç spor jantlar)
Çift çıkışlı egzos (orjinal)
Spoiler
Marşpiyel
Spor kırmızı döşemeli koltuklar
Yaklaşık fiyatı ilin plakası gibi bir rakam 61.000 TL , ilgilenenler direkt orayla görüşüp fiyat alsınlar, ben sadece fotosunu paylaşmak istedim
Benim aracıma nazaran tek olmayan tarafı kararan dikiz aynası yoktu, onun dışında herşey harika !!!
Özgürlüğün Yolunu Aç...
Stoplar değişmişmi?
4 kapılı sport mu olur yaa..
Bu arabayı al bir ay sonra 40bon liraya zor satarsin
Samsung Mobile ile gönderildi
şahsen Mehmet (femoli) nin aracına binme fırsatım oldu gerçekten çok güzel bir donanıma sahip sportlar ama dediğiniz gibi 2. elde sıkıntı..
Kendi adıma böyle bir aracı alabilsem yakın bir zamanda satmayı düşünmezdim, cidden herşeyiyle çok kalite ve farklı bir araç, yan aynalar hariç![]()
Özgürlüğün Yolunu Aç...
Bu araca o parayı verebilecek kişiye tek sözüm helal olsun!
Bana bu araç 58.000 TL ye düşüyor imkanım olsa düşünmeden alırım, neden derseniz 66.000 TL lik olan yeni kasa dizel triptonik vites golf te PARK SENSÖRÜ BULUNMAMAKTA , bu parayı verip golf alana da helal olsun, ancak şunu belirteyim ki vw nin kalitesini fiatla asla kıyaslamam bilginize yani bir kapı örtülüşü bile farklı vw nin
Özgürlüğün Yolunu Aç...
Artık bu paraları kimse bravoya vermez.Ben de gördüğümde bir daha bakıyorum ama malesef Fiat sağolsun amiral gemisini batırdı. Bu arada golfte park sensörü var ama highline modelinde.
VW Türkiye - Volkswagen Yeni Golf.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Araç kesinlikle parmak ısırtıyor ama o paralara maalesef. Fıat Bravo olayını bir türlü çözemedi, alan ve binen herkes memnun kusursuz denilecek şekilde ancak 2.el piyasası çok kötü.
12-14 Aralık 2012 de antalyadaki vw bayiindeki içerde bulunan golf ü sormuştum en dolusu dedi araca arkadan bakıyorduk satış temsilcisi ve ben iyide benim araç 40 civarı bu araç 66 ikisi de kalite hariç fark yok benimkinde üstüne üstlük skydome var ancak bunda bir park sensörü bile yok dedim
Özgürlüğün Yolunu Aç...
Arkadaşlar fikirlerinize saygı duyarım ama bir ara o kadar çok takmıştım ki golf almaya birkaç gün oturdum pc başına golf ve bravo nun 1.4 motorlularının 122 ve 140 lık bravonun tüm verilerine baktım donanımlarına baktım ve boyutları vs baktım emin olun her halukarda bravo harcıyor vw ni bilemiyorum siz nasıl düşünürsünüz ondan sonra biraz soğudum ama iç malzeme kalitesi ve kapılar vs mükemmel
Özgürlüğün Yolunu Aç...
Arkadaşlar bir yanlışa düzeltme yapayım..
Öncelikle bu resimdeki araç büyük ihitmalle multiair sport stile bir araç.. İçerden fotoğrafı olsaydı daha kesin konuşabilirdim. Bunu neden söylüyorum çünkü şuan için piyasada orjinal çift egsoz çıkışı olan ikitane bravo var. Birisi 150 lik turbo sport birdiğeri ise 140 lık multiair sport stile..
Bravolarda sürekli karıştırılan birşey var oda sport ve sport stile..
ikisi farklı şeyler..
sportlar sadece 2008 ve 2009 yılında üretilmiş üzerinde ıhı vl36 turbosu bulunan 150 lik bir makinedir ve tüm donanımlar ve özellikler standart olarak gelir. Ekstra olarak üzerinde sport tuşu bulunur adınıda buradan alır.. Bu tuşla aracın torku 200nm den 230 nm ye çıkar, sesi gürleşir ve daha stabil bir kontrol için direksiyon sertleşir. İbreler dik konumludur, yol bilgisayarı sport lara özeldir ve turbo boost göstergesi vardır.
Sport stile ise adı üsteünde sportif bir sitili barındırır. Sport stilin içinde sadece görünüme dayalı şeyler vardır. 17 inçlik Sport stile jantları, maşbiyeller, Spoiler, Koltuklar farklı olduğu gibi Kapı ve döşeme renkleride farklıdır, direksiyon, vitez topuzu ve el fireni dikişleri kapı ve koltuk renkleriyle aynıdır. Sport stile bunlardan ibaret olan bir opsiyondur.
Yani özetle 105,120 lik bir multijetin yada 120 lik bir tjetin sport olma olasılı yoktur. olsa olsa sport stile dir..
Ha sport stileyi söylemek zor geliyorda kısaltıp sport diyorsanız ona bişey diyemicem tabi ben yinede açıklayım bilmeyenler vardır belki..
BY Turbo SPORT 150 HP
Oğuzhan öyle iştahlı anlatmışsınki duygulandım valla
Şu an istesek bile güzel bir sport yok malesef piyasada, kıymetini bil aracının ( bildiğin her halinden belli gerçi)
Golf ün kalitesine diyecek bir şey yok. Geçenlerde bir avm de inceledim. Adamlar torpidoyu ve kapı içi gözleri nesneler ses yapıp tıkırdamasın diye halı tarzı ve kadife tarzı yumuşak malzeme ile kaplamışlar.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Golf ile Bravo arasında az da olsa kalite farkı var ama VW bunu fiyatlara birkaç kat fazla olarak yansıtmakta maalesef.Golf benim de arkadaşlarıma tavsiye ettiğim bir araç.Yenisinin içi de oldukça güzel.Dışında zaten pek bir fark yok 30 yıl öncesi nasılsa bu da öyle
Ancak yeni Golfü ben eskisine göre biraz daha kalitesiz buldum.İç mekan kaplamaları, cam çerçeveleri gibi malzemelerde biraz kalite düşmüş.Özellikle arka tarafta bu çok belli.Yumuşak dokunuşlu malzemeden bile vazgeçilmiş.Hal böyle olunca ve Bravo eleştrilince Golfe de birkaç şey söylemek objektif olmak açısından önemli bence...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri