Geçenlerde Lancia Delta tekno paket cam tavan 120 lik multijete sedef inci renk 62000 fiyat aldım.
Yarısı şimdi yarısı 1 yıl sonra faizsiz ödemeliydi.Bu seçenek kullanılmadığında 59000 e biterdi o araç.
Golf ün her modelini çok beğendim. 7. Golf te harika oldu ama detaylı olarak bakamadım. Arka kapıların plastik kalitesini merak ettim şimdi. Birde bagaj şeklini ve kapasitesini merak ediyorum.Hacim olarak 80-90 litre farkı var çünkü.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Geçenlerde Lancia Delta tekno paket cam tavan 120 lik multijete sedef inci renk 62000 fiyat aldım.
Yarısı şimdi yarısı 1 yıl sonra faizsiz ödemeliydi.Bu seçenek kullanılmadığında 59000 e biterdi o araç.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Bende byide sport stıle incelemiştim. Aracın içine diyeceğim yokta dış görünüm olarak ben bravoyu segmentindeki bir çok yeni kasa arabaya göre geri buluyorum. Tabi zevk tersi düşünende muhakkak vardır.
Bravo'nun donanımlarında değişiklik oldu. Pop, Easy ve Sport olarak satılıyor sadece. Sport donanımında da krom egsoz uçu, 18' jant olmak üzere eski SportStile donanımından farklı. Ayrıca bu donanım, multiair ve multijet 120hp motorlarla alınabiliyor. Yani konuyu açan arkadaşında dediği gibi bu dizel ve çift çıkış egsozlu olabilir.
Mesela 17'' jant artık standart olarak pop ve easy donanımında yok. Aksesuar olarak alınabiliyor ekstra.
bugün fiat showrooma gittim. 61 bin tlye bir bravo vardı her açıdan çok güzel. sport model 1.6 multijet 120 hp + skydome
Daha önce hiç bravoya binmedim ama tahminimce puntodaki dualogic vitesle aynı vites kullanılıyor.
Ben golf(DSG) ve bravo(Dualogic) arasında kalmış olsam ve fiyatlar birbirine hemen hemen yakın olsa hiç düşünmez dsg golf alırım.
evet şimdi baktımda gerçekten donanımlarda baya bir değişiklik olmuş. Sport stile diye birşey kalmamış
Anladığım kadarı ile artık multiairede sport deniliyor ve 120 lik multijettede sport modeli alınabiliyor..
Dikkatimi çeken birşey oldu oda diz hava yastığı. kaldırmışlar sanırım..
BY Turbo SPORT 150 HP
en boşunu alırsın ama adaş![]()
Hem boşu olur hem de sıfır alınırsa 5-6 ay sıra veriyorlar. 5-6 ay bekleyecek zamanım olsa golfü yine düşünürdüm.
ama iyi ki ikisinin arasında kalmış değilimpunto on numara
![]()
140 sport dururken bunu zaten almam abi.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Ya hocam bilmeden resmen işkembeden atmışsın ksr bakma ama çok kabaca oldu, bu aracı üç kez gören birisiyim , 2 şubat, 2 mart, 9 martta olmak üzere ve her gidişimde ayrı ayrı altındaki kartere varıncaya kadar baktım, neyin iddiasındasın ki, illaki yalan konuştuğumu düşünüyorsan ararsın Tunalar trabzonu sorarsın bu araç ney diye hadi iyi günler...
Özgürlüğün Yolunu Aç...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri