Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 21 ile 31 arası

Konu: Fiat Bravo 1.6 120 hp Sport + Skydome !!!

Ümit AKDENİZ
    lektonstar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888
    Edilen teşekkür: 454

Golf ün her modelini çok beğendim. 7. Golf te harika oldu ama detaylı olarak bakamadım. Arka kapıların plastik kalitesini merak ettim şimdi. Birde bagaj şeklini ve kapasitesini merak ediyorum.Hacim olarak 80-90 litre farkı var çünkü.
    SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Geçenlerde Lancia Delta tekno paket cam tavan 120 lik multijete sedef inci renk 62000 fiyat aldım.
    Yarısı şimdi yarısı 1 yıl sonra faizsiz ödemeliydi.Bu seçenek kullanılmadığında 59000 e biterdi o araç.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

Ümit AKDENİZ
    lektonstar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888
    Edilen teşekkür: 454

Alıntı Honor COOPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçenlerde Lancia Delta tekno paket cam tavan 120 lik multijete sedef inci renk 62000 fiyat aldım.
    Yarısı şimdi yarısı 1 yıl sonra faizsiz ödemeliydi.Bu seçenek kullanılmadığında 59000 e biterdi o araç.
    Çok güzel araç,ben de çok beğeniyorum. Hele şu sedefli inci beyazı çok yakışıyor araçlara. Hatta bir ara evo mu sedefli inci beyazı folyo kaplatmayı bile düşündüm ama fiyat biberli geldi.
    SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !

ersan balkan
    WILD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 65

Bende byide sport stıle incelemiştim. Aracın içine diyeceğim yokta dış görünüm olarak ben bravoyu segmentindeki bir çok yeni kasa arabaya göre geri buluyorum. Tabi zevk tersi düşünende muhakkak vardır.

Erman Bilmeç
    bilmec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 29

Alıntı eexelanss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bir yanlışa düzeltme yapayım..
    Öncelikle bu resimdeki araç büyük ihitmalle multiair sport stile bir araç.. İçerden fotoğrafı olsaydı daha kesin konuşabilirdim. Bunu neden söylüyorum çünkü şuan için piyasada orjinal çift egsoz çıkışı olan ikitane bravo var. Birisi 150 lik turbo sport birdiğeri ise 140 lık multiair sport stile..
    Bravolarda sürekli karıştırılan birşey var oda sport ve sport stile..
    ikisi farklı şeyler..
    sportlar sadece 2008 ve 2009 yılında üretilmiş üzerinde ıhı vl36 turbosu bulunan 150 lik bir makinedir ve tüm donanımlar ve özellikler standart olarak gelir. Ekstra olarak üzerinde sport tuşu bulunur adınıda buradan alır.. Bu tuşla aracın torku 200nm den 230 nm ye çıkar, sesi gürleşir ve daha stabil bir kontrol için direksiyon sertleşir. İbreler dik konumludur, yol bilgisayarı sport lara özeldir ve turbo boost göstergesi vardır.
    Sport stile ise adı üsteünde sportif bir sitili barındırır. Sport stilin içinde sadece görünüme dayalı şeyler vardır. 17 inçlik Sport stile jantları, maşbiyeller, Spoiler, Koltuklar farklı olduğu gibi Kapı ve döşeme renkleride farklıdır, direksiyon, vitez topuzu ve el fireni dikişleri kapı ve koltuk renkleriyle aynıdır. Sport stile bunlardan ibaret olan bir opsiyondur.
    Yani özetle 105,120 lik bir multijetin yada 120 lik bir tjetin sport olma olasılı yoktur. olsa olsa sport stile dir..
    Ha sport stileyi söylemek zor geliyorda kısaltıp sport diyorsanız ona bişey diyemicem tabi ben yinede açıklayım bilmeyenler vardır belki..
    Bravo'nun donanımlarında değişiklik oldu. Pop, Easy ve Sport olarak satılıyor sadece. Sport donanımında da krom egsoz uçu, 18' jant olmak üzere eski SportStile donanımından farklı. Ayrıca bu donanım, multiair ve multijet 120hp motorlarla alınabiliyor. Yani konuyu açan arkadaşında dediği gibi bu dizel ve çift çıkış egsozlu olabilir.
    Mesela 17'' jant artık standart olarak pop ve easy donanımında yok. Aksesuar olarak alınabiliyor ekstra.

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Aykut Aktaş
    blackpunt006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Işıltılı Siyah
    Plaka
    1810
    Edilen teşekkür: 35

bugün fiat showrooma gittim. 61 bin tlye bir bravo vardı her açıdan çok güzel. sport model 1.6 multijet 120 hp + skydome
    Daha önce hiç bravoya binmedim ama tahminimce puntodaki dualogic vitesle aynı vites kullanılıyor.
    Ben golf(DSG) ve bravo(Dualogic) arasında kalmış olsam ve fiyatlar birbirine hemen hemen yakın olsa hiç düşünmez dsg golf alırım.

M.OğuzhaN ÇELİK
    eexelanss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06BY8509
    Edilen teşekkür: 460

Alıntı bilmec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bravo'nun donanımlarında değişiklik oldu. Pop, Easy ve Sport olarak satılıyor sadece. Sport donanımında da krom egsoz uçu, 18' jant olmak üzere eski SportStile donanımından farklı. Ayrıca bu donanım, multiair ve multijet 120hp motorlarla alınabiliyor. Yani konuyu açan arkadaşında dediği gibi bu dizel ve çift çıkış egsozlu olabilir.
    Mesela 17'' jant artık standart olarak pop ve easy donanımında yok. Aksesuar olarak alınabiliyor ekstra.
    evet şimdi baktımda gerçekten donanımlarda baya bir değişiklik olmuş. Sport stile diye birşey kalmamış
    Anladığım kadarı ile artık multiairede sport deniliyor ve 120 lik multijettede sport modeli alınabiliyor..
    Dikkatimi çeken birşey oldu oda diz hava yastığı. kaldırmışlar sanırım..
    BY Turbo SPORT 150 HP

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

en boşunu alırsın ama adaş

Aykut Aktaş
    blackpunt006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Işıltılı Siyah
    Plaka
    1810
    Edilen teşekkür: 35

Hem boşu olur hem de sıfır alınırsa 5-6 ay sıra veriyorlar. 5-6 ay bekleyecek zamanım olsa golfü yine düşünürdüm.
    ama iyi ki ikisinin arasında kalmış değilim punto on numara

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Kubilay REİS
    KASIRGAAA biancoangelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 472

140 sport dururken bunu zaten almam abi.
    Her ŞERDE bi HAYIR vardır...

Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

Konu

Alıntı eexelanss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bir yanlışa düzeltme yapayım..
    Öncelikle bu resimdeki araç büyük ihitmalle multiair sport stile bir araç.. İçerden fotoğrafı olsaydı daha kesin konuşabilirdim. Bunu neden söylüyorum çünkü şuan için piyasada orjinal çift egsoz çıkışı olan ikitane bravo var. Birisi 150 lik turbo sport birdiğeri ise 140 lık multiair sport stile..
    Bravolarda sürekli karıştırılan birşey var oda sport ve sport stile..
    ikisi farklı şeyler..
    sportlar sadece 2008 ve 2009 yılında üretilmiş üzerinde ıhı vl36 turbosu bulunan 150 lik bir makinedir ve tüm donanımlar ve özellikler standart olarak gelir. Ekstra olarak üzerinde sport tuşu bulunur adınıda buradan alır.. Bu tuşla aracın torku 200nm den 230 nm ye çıkar, sesi gürleşir ve daha stabil bir kontrol için direksiyon sertleşir. İbreler dik konumludur, yol bilgisayarı sport lara özeldir ve turbo boost göstergesi vardır.
    Sport stile ise adı üsteünde sportif bir sitili barındırır. Sport stilin içinde sadece görünüme dayalı şeyler vardır. 17 inçlik Sport stile jantları, maşbiyeller, Spoiler, Koltuklar farklı olduğu gibi Kapı ve döşeme renkleride farklıdır, direksiyon, vitez topuzu ve el fireni dikişleri kapı ve koltuk renkleriyle aynıdır. Sport stile bunlardan ibaret olan bir opsiyondur.
    Yani özetle 105,120 lik bir multijetin yada 120 lik bir tjetin sport olma olasılı yoktur. olsa olsa sport stile dir..
    Ha sport stileyi söylemek zor geliyorda kısaltıp sport diyorsanız ona bişey diyemicem tabi ben yinede açıklayım bilmeyenler vardır belki..
    Ya hocam bilmeden resmen işkembeden atmışsın ksr bakma ama çok kabaca oldu, bu aracı üç kez gören birisiyim , 2 şubat, 2 mart, 9 martta olmak üzere ve her gidişimde ayrı ayrı altındaki kartere varıncaya kadar baktım, neyin iddiasındasın ki, illaki yalan konuştuğumu düşünüyorsan ararsın Tunalar trabzonu sorarsın bu araç ney diye hadi iyi günler...
    Özgürlüğün Yolunu Aç...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12