Arkadaşlar çok uzun zamandır görüşemiyoruz askerden 1 ay oldu geleli uzun dönem yaptım Türkiye'nin doğu sınırlarının çoğunu gezdim geldim. Şimdi benim 2006 Haziran çıkışlı 1.3 Multijet 90 Hp lik bolero kırmızı GP tom vardı. Askere giderken masrafı olmasın diye ben sattım 22.000 TL. Dynamic'ti o . Şimdi gelince bakıyorum yani yine Fiat olsun Punto olsun diye düşünmedim ama yine piyasa şartları beni üzerine çekiyor ki yüksek ihtimal evo gibi gözüküyor. Ben ilde değiştirdim İzmir'den Ankara'ya geçtim buralar trafiği yokuşu bol otomatik istiyorum, dizel yerine lpg düşünüyorum bu katogorilerde baktım. Piyasa uçmuş civic, corsa modeller uçuşlarda. Focus otomatikler ilgimi çekti ama onlarda kasılarak alıcak gibiyim. 2007 altında araç düşünmüyorum boyası önemli değil ciddi kazası değişeni olmayınca sorun yok.

Şimdi şu ilan var alsam iyi olur diyorum Fiat Punto EVO 1.4 Fire Active Model 24.500 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 115633095

Boyası varmışta sorun yok komple olmadığı sürece donanım açısından düşücem ama çok fark yok klima manuel olacak hava yastığı sayısı düşecek. Duallogic vites tam otomatik değil ama beni idare eder gibi. Ne diyosunuz? Kavaklıdere servise de götürür baktırırım methini önceden duydum.