Bugün bahçeliye araca bakmaya gittim ancak sahibi yoktu telefonunu aldım pazartesi görüşücem bakıcam. Tabii ki daha önce de 2. el aldığım için adımları biliyorum şase plaka sorgulatma yapıcam ayrıca ekpertizini kavaklıdere otoda yaptırmayı düşünüyorum forum hatırına bana yardımcı olacakları kanaatindeyim. Şimdi arkadaşlar araç alınca ekstra masraflarınız oluyor o yüzden bene dynamic isterdim ancak aracın bana gelişi 28000-29000 TL. ye gelirse ben piyasadaki fiyat-performans açısından ve puntoya göre sınıf üstü olan c segmentinde ford focus sedan ya da hb tercih ederim 28-29 arasında otomatik temiz var piyasada inceleyin. şimdi ben ekspertiz + noter deviri + zorunlu trafik sigortası + bence kaskoda gerekiyor bu araç bana ilk etapta 25.500 TL. civarlarına gelecek. Sonra ben Lpg düşünüyorum yani onada 1250 TL. civarı iyi dönüşüm artı muayne si felan bu araç bana zaten 27.000 TL.civarına gelecek. Ha sıfır düşünmedim mi evet ama ban bayii 34.000 TL. diyecek o da bana fazla geliyor. BENİM BOYA KONUSUNDA HASSASİYETİM YOK KIZ GİBİ BOLERO KIRMIZISI GP ALMIŞTIM 2010 YILINDA İKİNCİ HAFTA ÜZERİNE BOYA DÖKÜLDÜ 2 AY SONRA BİR MOBİLYA FİRMASI ARACI ARACI ÇİZDİ SİZ DİKKAT ETSENİZ SONUÇTA GİDİYOR (BUNLAR İZMİR'DE OLDU)