hocam benim sınırsız 54 lira ödüyorum..bence hattınıza giren birileri var..
Geçen ay da buna yakın bi fatura geldi , 89 TL . Hadi bi kereliğine olmuştur dedim. Ama üstüne 93 gelince yuh artık dedim. Net paketim 6 gb lık net 6.Sürekli internette olan biri değilim , yani enazından evde. Çünkü geceleri çalışıyorum ve interneti en çok iş yerinde kullanıyorum. Nasıl kullanırsam ne kadar fatura geleceğini de biliyorum. Netten ne film izlerim ne de müzik indiririm. Bir foruma bakarım bir de haberleri okurum. 2-3 dakikalık bir iki video izlemenin de bi zararı olacağını sanmıyorum.93 liralık ne yaptım hiç bilmiyorum.
Ttnette fatura üst sınırı 98 tl olması gerek, yani sürekli film izleseniz bile en fazla bu kadar fatura geliyor. Bikaç film izleseydim keşke verdiğim paraya üzülmezdim.Yarın telekoma gidip durumu anlatmayı düşünüyorum.
Bütün ülkeler sakız parasına süper hızlı net kullanırken biz devleti zengin etmek için elimizden geleni yapıyoruz.Benzinden farkı yok yani.
Sizin bir öneriniz varsa lütfen yazın.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
hocam benim sınırsız 54 lira ödüyorum..bence hattınıza giren birileri var..
Modem kablosuz ama şifreyi bilen yok. Şifreyide kırmanın eskisi kadar kolay olmadığını söylüyorlar. Cihazı da sadece nete gireceğimiz zaman açıyoruz , işimiz bitince de kapatıyoruz.Geceleri falan öyle sabaha kadar açık kalmaz.
Virüstende olabilir benim başıma gelmişti. hiç birşey yapmasanız bile kotanızı yiyor tek çaresi format
Kullanım detayı ve ip sorgulama yaptır. Ayrıc bilgisayarına arka planda torrent çalışıyor olabilir. Download etmeye başladığın ve unuttuğun şeyler olabilir.
bende tt netten sıkayetcıyım kablosuz ınt kullanıyrodum her ay 59 oduyordum ama 24 aylık taadut dun 12 59 dıger 12sı 89 oduyorum ve öecbur klacakmısım bu pakette yoksa kıtlıyorlarmıs tt net musterı hızmetlerını ara ıptal ettırcem dıye gıder yap hemen duzeltıyorlar
işallah cozersın kardesım sorununu
TTnet'ten online kota sorgulaması yaparak ne kadar kota kullandığınızı öğrenin. Daha sonra buna itiraz edebilirsiniz müşteri hizmetlerinden. Yani hangi saatlerde ne kadar veri indirmişsiniz bunun da detayını sorun ki itirazınızı buna göre yapın.
Bu arada, 2-3 dakikalık videonun çok veri tutmaması lazım ama kalitesi 720p civarında ise 2-3 dakikalık video 150-200mb eder. Bunu 30 güne vurursan eğer, zaten kotanı geçmiş oluyorsun otomatik olarak bilgin olsun...
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.Yarın her yolu denicem bakalım nolucak.
Online Kota sorgu ekranı.
https://adslkota.turktelekom.com.tr/...a/login_tr.jsp
Yukarıdaki linkten aylık kotanızı sorgulayabilirsiniz. Ayrıca kablosuz modeminizi bilgisayardan başka kullanan bir cihaz var mı? Cep telefonu, uydu alıcısı vb.
Bir başka sebep ise eğer geçen ay ödemeyi unutup geçikme zammı yediyseniz veya hattınız ödeme yapılmadığı için kapatılıp açıldıysa açma - kapama ücreti alıyorlar 15 tl. Bu da arap baharının başka bir versiyonu.
Aklıma gelenler bu kadar, yardımcı olabildiysem ne mutlu.
Bulunduğunuz yerde fiberoptik superonline varsa ona geçin. Kesinlikle tavsiye ederim çok kaliteli hizmet veriyorlar. Ben 20 mbps limitsiz kullanıyorum 50 liraya, normalde 25 GB adil kullanım kotası vardı aşınca hız 2 mbps ye düşüyordu, yılsonuna kadar onuda kaldırdılar. Film dizi oyun ne varsa yardırıyorum 25 dk civarı sürede 1.5 GB lık bir DVD film indiriyorum.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri