nete gırme falan olmaz wıfı yok ıse fakat su olabılır 3g lerde oldugu gıbı ,normal adsl hatlarında upload ve download olayı vardır ucretlendırme gelen verı uzerınden yapılır (dı)(download) sımdı 3g lerde oldugu gıbı hem gelen hem gıden paket uzerınden hesaplanıyor dıye duymustum evval zaman once eger bu sekılde ıse 6 gb ındırme + 6gb yukeleme oldumu sıze 12 gb sınırlıdarda tıpık sıkıntı msn ne faceye gırıyorum ama netım asıyor nasıl oluyor bu dıyenı cok gordum bırde hocam wındowsun guncellestırmelerı acıkmı ona bakın derım gercı sp1 bıle 1gb tum guncellestırmerler olsun 3 gb maxımum yıne bu kadar asmaması gerek sız en ıyısımı sınırsıza gecın aylık 59 veya 54 tl kafanız rahat olur o ne laa 89 tl yazık gunah mıllet ıkı nete gırıyor dıye bu kadarda olmaz
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
eger bolgenizde varsa, ben de siddetle superonline fibere gecmenizi tavsiye ederim..
ttnette benzer problemlerden bikmistim.. bizim buraya fiber gelir gelmez superonlinea gectim.. ttnette sozlesmem devam ediyordu ona ragmen kapadim.. gelen fatura tutari kadar superonline ucret almadi.. yani taahhüt varsa da yakmaktan cekinmeyin bir kaybiniz olmuyor, hemde kafaniz rahat eder.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri