Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba..

Yeni bir otomobil alma arayışı içerisinde, tutkum olan E36 piyasasının yıllardır değişmeyen ve düşmeyen durumundan sonra Grande Punto 1.4 T-Jet modeliyle ilgilenmeye başladım.. Sizlerden bu araçla ilgili değerlendirmek almak istedim..

Hiç aklımda olmamasına rağmen, internette satılık olan bir ilanı aradığımda aldığım bir bilgi üzerine bu konuyu açmak istedim. 2008 model 60 bin kilometredeki bir T-Jet Dynamic'in sahibi, turbonun oksitlenme yaptığını ve yetkili serviste 1.400 TL ücret karşılığında değiştiğini söyledi.

Bu bilgi üzerine aklımda, bu araçta turbo sorunu yaşayıp yaşamama durumu oldu. Kilometresi de çok fazla olmaması rağmen, sizlerin bilgisi ile T-Jet ile böyle bir sorun yaşama olasılığımı öğrenmek istiyorum.

Bir diğer sorum ise, T-Jet Punto'larda Sport (3K) ve Dynamic (5K) arasında, dışarıdan fotoğraflardan görebildiğim kadarıyla koltuk farklılığı mevcut.. Ancak gözle göremediğim, veya dikkat edemedim başka farklılıklar var mıdır ? Ve can alıcı bir başka sorum ise hangisini almak daha mantıklıdır ?

Şimdiden çok teşekkür ediyorum.