geçmiş olsun hocam..en azından sorumluyu bulmuşsunuz...bazı arkadaşlar çarpıp kaçıyor...
Bayram bayram babamları Antalya'da tatil yaptıkları otelde ziyarete gittikten sonra, akşam otelden çıkışta bunu farkettim;
Neyseki anahtarı otele verdiğim için hemen güvenlik müdürünü çağırdım hesap sormak için... Güvenlik müdürü biz yapmadık dedi. Ben anahtarı size verdim, sorumlu sizsiniz, sizden şikayetçi olacağım, Jandarmayı arıyorum deyince 10 dk geçmeden sorumlu bulunuverdi birden bire... Yan otelin servis şoförü çarpmış... Çarpan minibüste, şoförde orada olmadığı için tutanak tutamadık. Aracın sahibine ulaşıldı. Aracın sahibi de tutanak tutmamak için yalvardı, çünkü 6 tane aracı varmış, tutanak tutulursa eğer hepsinin birden trafik sigortası artarmış. Nakit para almak zorunda kaldım... Bayram ziyaretinin içine etmiş oldu kıro şoför...
Aksilikler üst üste gelir diyorlar ya, bu da volan arızasının üzerine tuz biber oldu...
geçmiş olsun hocam..en azından sorumluyu bulmuşsunuz...bazı arkadaşlar çarpıp kaçıyor...
Geçmiş olsun. Bayram tatiliizi zehir etmeyi başarmışlar.
Çokta üzüleyin olan olmuş artık allah beterinden korusun.
Korkutmasanız yapan bulunmayacak.
geçmiş olsun.
Geçmiş olsun allahtan zorlada olsa muhattap alabileceğiniz birisini bulmuşsunuz.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Geçmiş olsun Berk hocamAllah beterinden korusun....
Geçmiş olsun Berk, sinirbozucu bir durum gerçekten,
Bu valelere mümkün olduğunca anahtar vermemek lazım, hatta hiç vermemek lazım.Ya aracı vururlar ya da arkadaşı-tanıdığı yapar ama sorumluluk almazlar, bilmiyoruz derler.Anahtarı alan sorumluluğunu da alması gerekiyor,
En azından senin olayında sorumlu çıkmış ortaya biraz korkutma da olsa, geçmiş olsun tekrardan...
Abicim geçmiş olsun, kurşun döktürmek farz oldu sana.Hangi otelmiş bu böyle.pasta ile kurtarılacak gibi mi, cökük var mı?
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
geçmiş olsun.. can sıkıcı durum bende pek valeye vermemeye çalışırım ama bazı yerlerde zorunlu versekte bakarım arabanın sağına soluna.
Geçmiş olsun
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Gecmis olsun
sent my new ipad
geçmiş olsun.
geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Geçmiş olsun hocam
Geçmiş olsun abi...
Berk, çok geçmiş olsun. Allah daha beterinden saklasın.
guzel kardesım geccmıs olsun bence boyatmayı orayı aynısı benım punto evo da olmustu gocukcu duzelttı hıcbır fark yoktu
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri