Arkadaşlar. Akaryakıt zamlarına karşı artık bi tepki gösterme zamanı gelmedi mi??? Göz göre göre yolunacak kaz olmanın bi anlamı var mı? Bizler bu akaryakıtı kullanıyosak onların cebine parayı biz koyuyoruz. Özellikle site yetkililerine sesleniyorum. Biliyorum ki herkes muzdalip bu konudan ufak hareketlerlede olsa bu site ye böyle bi bölüm açalım yada pahalı akaryakıt aldığımızı ifade edelim her fırsatta. Bu sitede bi çok insan gördüm bu konudan şikayetçi olan. Devlet bu işe bi çözüm bulacağına şirketlere daha küçük motor satmayı diretiyo. Elbette tasarruf güzel bişey ve hayatımızın her evresinde olması gerekiyo ancak benzin ve mazot zamları artık yıldırdı. İlk arabamda 3 küsür olan benzin bugün 7 kuruş daha zamlanarak 4.47 oldu. Birde bizim gibi metropollerde değilseniz fırsatçı esnafımızda sağolsun 1-2 kuruşta onlar koyuyo....Hayyydiiii bin bakalım....Vallahi Allah nasip etti yeni araç aldım düşünmüyo değilim kontak çevirirken.Binme diceksiniz binmeden de olmuyo. Yani neden bekleteyim bu makinayı o zaman.Sözün özü TEPKİ gösterelim. TEPKİ. İster bizi duysunlar isterlerse duymasınlar......

Lütfen hepimizin aklı çalışıyo yaratıcılığımızı kullanarak bi tepki örneği yazalım..... Site yetkililerinin DİKKATİNE......

Saygılar........