öss muhabbeti...
içim ürperdi yaw. eski haline getir tekrar![]()
öss muhabbeti...
Sabah değişiklik benim de dikkatimi çekmişti...Kötü bir şeyler olmuş izlenimi veriyor...
artık ölü sayılırımda ondan...
Böyle güzel keşke gerçeten ölsem, ölseydimde bu hallerimi görmeseydim...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
noldu yaw saçmalama. ölüm hiçbişeyin çözümü değildir.
ne oldu gene ozzy anlat açıl
ozzy.......anlat ne oldu????
Alpay.....
öss sonucundanmı? ne oldu yaw
yaw ozzy bi ses ver davlumbazdan dolayımı yoksa![]()
Geçen sene 312 aldım sıralamam 24400 du. 7.6 puanda projeden vardı.
Tercih yapmadım sayılır.
Bu sene için hedeflerim büyüktü en kötü ihtimalle ilk 10000e girmem gerekiyordu. sonuçlar açıklandığında dialup vardı ilk önce sıralama olan kısım açılmadı 255 görünce iyi fena değil filan diye geçirdim içimden...
daha sonra sayfa tam olarak açıldı ve 331 ve altında yazan 28ooo bilmem kaçı görünce kendimi hemen dışarı atıp bi sigara içtim anca kendime geldim. önceki sayfalarda yazan hem ea hem say hesaplancak olayları ile kendimi kandırdım... klavuzu alınca bi kere daha yerin dibine girdim bukadarcıkmıymış yani önümdeki eacılar...
kararımı vermiş burssuz bilkent bilgisayara gidip çalışıp bursluya geçicektim. klavuza bakma ihtiyacı bile duymadım... biraz toparlanmıştım. ayrıca arkadaşlarım denemelerine göre 20 puan civarı yükselirken ben denemelerim civarında aldım. klavuza baktığımda bilkente bile giremiyorum... sonumu kendim böyle hazırladım şimdi cezamı çekme zamanı
Ne Mutlu Türküm Diyene!
bence bu kadar büyütme...kısmet... yapıcak bişi yok sistem böle malesef bizim burda iki senemizi verip hatta bir mantıkla 11-12 senemizi verip girdiğimiz 3
saatlik hayatımızın sınavına sokanlar utansın... ya benm 11 yıllık emeğimi 3 saate nasıl sıkmıştırayım hiç mi akıl mantık yok bu memeleketi yönetenlerde... sınavda bi başın ağrısa bile 10 soru yapamıyosun... bizim bu kadarda uğraşıp girdiğimiz ve çoğumuzun kazanamadığı sınavlara avrupa gibi gelişmiş memleketlerde liseden hangi üniye gidecekleri hangi mesleği seçecekleri belli oluyo bu dünya çok adaletsiz ya... bizde yaşıyorz onlarda...geçmiş olsun ozan kardeş....
2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...
ozan kardeş geçmiş olsun ama şimdi yapcak çok fazla bişi yok önündeki maçlara bak bence ölü ne oluyo yaw aynı sınava burda bulunan bir çok kişi girdi kimimiz bi kaç denemede girebildik bunda dert edilcek çok bişi yok ufuk'un da söledii gibi hayatın 3 saatlik bi sınava bağlıyan sistem utansın sen nie dert ediyosun eer olmuyosa istediin yer gelcek sene biliyosun liseler mezun vermiyo en şanslı sene olucak mesela ben de okulda 3. senem olduu halde öss ye bi daa giresim var ist izmir vs. yazmayı düşünüyorum dert edilcek çok bi durum yok...
bir sene daha açıkta kalmak istemiyor yani bu sene bir yere yerleşçem. dolayısı ile seneye bi işime yaramıcak o olay...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Yeni sistem hakkında fazla bir bilgim yok ama hangi okuldan mezun olursanız olun esas okul ya da hayat üniversiteden sonra başlıyor.Bence hayatta ne yapmak istediğinizi biliyorsanız ve üniversite okumak gibi bir saplantınız da yoksa (Benim vardı) liseden sonra gerçek hayata da başlayabilirsiniz.Esas olan nokta kişinin kendini geliştirebilme isteği ya da yeteneği...
Ozan Kardeşim sen de şu adını değiştir.Aldığın puanla istediğin yer olmasa da bir yerlere girersin sanırım sen de belirtmişsin zaten.Olmadı bir daha denersin.Üniversite arkadaşlarımın içinde benden oldukça büyük kişiler de vardı.Bunlardan bazıları 4-5 defa sınava girmiş kişiler bazıları da ikinci üniversitesini okuyan kişilerdi.18 yaşında olmanın kıymetini bil...
Sen de 26 yaşında olmanın kıymetini bil Emre![]()
Sende 30 yaşında olmanın kıymetini bil Arda
Bu arada Ozan benim yeğen de 335 puan almış ve o da dumur olmuş vaziyette,sanırım bu sınav biraz daha kolay oldu.Fakat hayatta daha neler var yahu,bunların hepsi tecrübe işte.
Allah işlerini rast getirsin,bak bugün de mubarek gün,çıkar aklından kötü düşünceleri yavv-dua et şükret devam et![]()
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Ben üniversite sınavına 3, girişimde istediğim yeri kazanabildim 20 yaşında başladım fakülteye kısmet, kendini fazla yıpratma iyi puan almışsın bence uzmanlık sınavını ise ilk girişte kazandım hiç pratisyen hekim olarak çalışmadım..
Öss den iyi puan almışsın kötü puan almışsın, iyi üniversiteye gitmişsin kötü üniversiteye gitmişsin bunların gerçek hayatta pek de bir önemi yok inan bana.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri