Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 21 ile 32 arası

Konu: Ozzy nickini neden değiştirdi

ali kemal metin
    dejavu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 BD 2134
    Edilen teşekkür: 282

ben beden eğitimi sınavına tam dört kez girdim... tek istediğim yer vardı oda ktü beden eğitimi.. dördüncüde kazanmıştım.. bu tam 11 sene önce olmuştu.. kazanamadığım yıllarda ben berbat haldeydim.. şimdi 2007 de geriye dönüp baktığımda... ya ne işin var gitmiş o bölümü okumuşsun diyorum kendi kendime.. şimdi kendi mesleğimden vazgeçip.. ivedik sanayisinde kendime bir işletme açma peşindeyim.. ve bu işin ciddi peşindeyimm.. ve okuduğum üniversiteninde bana bu işte en ufak bir katkısıda yok... ozzy on yıl sonra yanıma gel diceksin ki abi haklıymışsın... kesinlikle ve kesinlikle hiç üzülmeye değmez kardeş... buna adın kadar emin olabilirsin.. (bu arada mesleğimi seviyorum bu biline.. ama gereksinimler ve şartlar ve iş tecrübesi insanı bu yöne itiyor.. ve insan bir çıkış noktası arıyor hepsi bu)
    GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi

Emre Y.
    SupermenDon'tCryJustFLY! dagored - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 315

Yahu Ozan, gerek yaş olarak gerekse hayat tecrübesi olarak senden çok daha bilgili insanlar o kadar açıklama yapmışlar sana, ama sen hala ısrarla ve inatla kendi bildiğini okuyorsun...

Ne diyelim, sen bilirsin kardeşim, Allah gönlüne göre versin....

barış dikici
    Dikici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    42 Ps ***
    Edilen teşekkür: 536

ozan abi kafanı sıkma senin daha önünde 2000 kadar ea öğrencisi war..

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

bu kadar yazının üstüne ruhum ölü olsada nickim eskisi gibi OzzY.

@barış
    eacıları düşünsekte geçen senenin proje puanı ile birlikte sayarsak 10000 kişi kadar gerideyim. hala aklım almıyo...
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

ozan akgül
    pascal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 25

Adaş takma kafana bukadar tamam haklısın da dünyanın sonu değil. her işte bir hayır vardır. seneye denersin şansını bi daha. üzmeye deymez kendini bu kadar yaw, herşey bitmiş gibi konuşuyosun. Allah sağlık versin elbet istediğini başarırsın birgün

Onur Gönülkirmaz
    Reddline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 by 5955
    Edilen teşekkür: 21

üni de 4. sınıfa gelince lanet olası öss sınavını neden bu kadar kafama taktım diye kendine kızacaksın. okuduğun okuldan ziyade nasıl okuduğun önemli bunu sakın unutma!!! bilkent te okuyup bir baltaya sap olamamktansa devlet üniversitesinde istekli okuduğunda önünde kimse duramaz

barış dikici
    Dikici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    42 Ps ***
    Edilen teşekkür: 536

Alıntı Reddline Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üni de 4. sınıfa gelince lanet olası öss sınavını neden bu kadar kafama taktım diye kendine kızacaksın. okuduğun okuldan ziyade nasıl okuduğun önemli bunu sakın unutma!!! bilkent te okuyup bir baltaya sap olamamktansa devlet üniversitesinde istekli okuduğunda önünde kimse duramaz
    ama işe alınırken bilkentli odtülü boğaziçili İTÜ lü öğrenciler öncelikli gelmiomu .??

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Misafir2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 313

hiç işiniz yokmu ya konuya bakarmısın
    herkesten özür dilerım yazmasam çatlardım..

GP TR
    hera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 ET
    Edilen teşekkür: 159

Alıntı OzzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kadar yazının üstüne ruhum ölü olsada nickim eskisi gibi OzzY.

@barış
    eacıları düşünsekte geçen senenin proje puanı ile birlikte sayarsak 10000 kişi kadar gerideyim. hala aklım almıyo...
    nickini düzelttiğine sevindim
    şuan hissettiklerini çok iyi anlıyorum, yıllardır yaptığın fedakarlıklar, geçirdiğin son bir senen, hedeflerin,hayallerin hepsini düşündükçe battığına karar veriyorsun..ama seçtiğin kelime tüylerini ürpertiyor insanın.. duymadık görmedik biz dünkü nickini..
    benimde kötü bir deneyimim olmuştu ÖSS de..ilk senemde tekstilden başka birşey istemiyordum ve yazmadımda zaten..ve okadar çok çalıştımki, ama sonuç kabustu sonucu öğrendiğimde şok oldum ve gözümü hastanede açtım zaten..çünkü koca bir SIFIR almıştım ösym ye hala söylenirim ogünlerimi hatırladıkça, müracaatlardan da bir sonuç çıkmamıştı ve bir senem yanmıştı..üstelikte sınav sonrası çok rahat bir yaz geçirmiştim,çünkü istediğim yer olur diye düşünüyordum... ama ölmedim gördüğün gibi

2. senemde muradıma erdim, 4 sene tekstil okudum ama şimdi dış ticarette çalışıyorum
    hayatın karşımıza neler çıkartacağı hiç belli olmuyor..

her şerde bir hayır vardır bu hikeyeyi bilenler bilmeyenlere anlatsın..süperdir

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Misafir2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 313

herkes öss maceralarını yazmışken bende yazayım
    ama kımse gülmesın

mezun olalı 10 yıl olmuş liseden sen kalk sınava gır hemde hıç çalışmadan neyse adam sınava başlayın dedı ve 3 saat vaktımız olduğunu söyledı neyse içimden geçermı bu 3 saat be felan mırıldanıyorum falan bende dığer talebelerle bısmillah deyıp kıtapcığın 1. sorusundan başladım okumya sıkı durun ben daha 34. soruya gelmıştımkı (düşünün artık her bir soruda kaç dakıka takılmışım) gözetmen arkadaş son 5 dakıkanız kaldı dedı ben şook tabıı sağa sola baktım kıtapçığın son sayfalarını cevaplıyo mıllet bende açtım matematik, yabancı dıldı galıba o 5 dk. lık sürede karaladım rast gele sınavı cıddıye almıyoruzya sözde!!!!! 3 saate 34 soru sonuşlar açıklandı ben barajı 2 puanla geçmışım ben anlamam o işlerden hanım öyle dedı onun ılgı alanına gırer böyle şeyler tabı kayıt yaptırmadım daha doğrusu bugun yarın derken süreyi kaçırmışım bende aman deyıpm salladım dahada hıç işim olmadı o sınavla ömnrümde i,lk ve tek öss denemem oldu

Onur Gönülkirmaz
    Reddline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 by 5955
    Edilen teşekkür: 21

dikici sen bi iş bilmezsen istersen harward tan mezun ol seni kimse işe almaz. okul deil artık bilgiye bakılıo....

Eren GÖNCÜOĞLU
    gezenti Er-NnN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 522

zaten artık diploman var mı ? var o zamn hade mülakata deniliyo hangi uni olduu çok da önemli deil...

atıyorum sütçü imam universitesinden mezunsun ama elinde toefl yeterlilik belgen bilgisayar işletmenlik sertifikan var seninle aynı bölüm herangi sertifikasız uni mezunundan baya bi önde oluyosun...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12