Sayfa 1/3 123 SonSon
41 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Punto yu Fiestaya Tercih etmelimiyim?

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

Konu Punto yu Fiestaya Tercih etmelimiyim?

Arkadaşlar 2006 1,3/75 active 151 bindeki aracımı kısmetse pazartesi satışını yapıyorum ve aşağıdaki linkteki araçtan almak istiyorum.Km si daha düşük olanlar var aracı örnek olarak veriyorum(fiyat ve donanım olarak yakın olanlar)..Yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim..
    Ford Fiesta 1.4 TDCi Trend 2009 Model 24.900 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 97336602

Ziyaretci032
    Ziyaretçi Ziyaretci032 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

punto'dan sonra çok küçük gelecektir fiesta iç hacim olarak. çok uzun süre kullanmadım detaylı açıklamayı kullananlar yapar artık

3. Bu mesajı için 2 kişi Ziyaretci032'ye teşekkür etti:

Ali Can
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. rbcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    07AAL45
    Edilen teşekkür: 421

ben olsam galeriden ciklet bile almam tercih sizin aracımı almadan önce bunların gerçek yüzlerini gördüm 20 tanesinden 1 tanesi bile dürüst çıkmadı 100 de 100 sahtekar hepsi sahtekar bu kadar açık ve net söylüyorum

Cemil Şen
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı rbcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben olsam galeriden ciklet bile almam tercih sizin aracımı almadan önce bunların gerçek yüzlerini gördüm 20 tanesinden 1 tanesi bile dürüst çıkmadı 100 de 100 sahtekar hepsi sahtekar bu kadar açık ve net söylüyorum
    Aracı örnek verdim..Yani böyle bir donanım ve fiyatı ile tercih edilirmi..Sahibinden bulursam çok iyi olur tabi..

ümit başaran
    uzuncocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 480

cok cabuk ön düzen yedıgını,cok dar oldugunu rent acar da cok tercıh edıldıgını bılıyorum.. multıjetten daha güçsüz.. km yüksek... hiç düşünmeyin aracınızdan bir sikayetiniz yoksa
    jetta1.2 tsı comfortlıne 2012

7. Bu mesajı için 2 kişi uzuncocuk'ye teşekkür etti:

Cemil Şen
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok cabuk ön düzen yedıgını,cok dar oldugunu rent acar da cok tercıh edıldıgını bılıyorum.. multıjetten daha güçsüz.. km yüksek... hiç düşünmeyin aracınızdan bir sikayetiniz yoksa
    Malesef Aracımı sattım gibi birşey,kaparosunu bıraktı arkadaş..p.tesi satışını alıcak kısmetse..Model yükseltmek istiyorum(2008-2009-2010 araçlar ile)biraz değişiklik olsun istedim.Tabi puntonun dinamic modellerinede bakıyorum ama birazda farklı modellerde gözüm var..Bakılım kısmet artık..Ama Bütçede malesefe 24 en son 25 gibi..
    Konu fotobelit tarafından (29/08/2012 Saat 11:40 ) değiştirilmiştir.

cüneyt demir
    Alayına PuNTo lazrailcd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    53KC141
    Edilen teşekkür: 6

Merhaba;
    bence punto bulduğun rahatlık ve gücü fiesta bulman mümkün değil. fiestayı sadece görüntüsü için tercih edebilirsin. ama güç konfor ve donanım olarak o paralara puntonun fullerini alabilirsin bence. bi sunroof'lu puntiş tam donanımlı her zaman ford'tan daha iyidir. en azından motor sesi bile çok daha iyidir.
    k€L!m€L€r!n y€Tm€d!ğ! kAdArıM,n€ kAdAr AnLaTıR$am AnLaTaYıM,AnLaDığIn kAdArImM ...

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

eski puntocu yeni lineacı
    halils2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1276

iç hacmi puntodan dar ve basık ferah bir havası yok aracın 1 defa binmiştim içine ama boyum 191 bana hiç rahat gelmedi. güç performans aynı olduğunu varsaysak bile parça fiyatları puntodan biraz daha pahalı diye biliyorum. yılda ödeyeceğin motorlu taşıt vergisi de 3 katına çıkacak şuan yılda 190 tl öderken o aracı aldığında 580 tl ödeyeceksin bunu da göz önünde bulundur bence. böyle bir araç için değmez diye düşünüyorum. aynı konforda sedan bir arac düşünebilirsin. 2006 2007 corolla, focus, astra daha iyi gelcektir bence ya da en güzeli dinamik bir punto da olabilir .

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ümit başaran
    uzuncocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 480

Alıntı fotobelit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Malesef Aracımı sattım gibi birşey,kaparosunu bıraktı arkadaş..p.tesi satışını alıcak kısmetse..Model yükseltmek istiyorum(2008-2009-2010 araçlar ile)biraz değişiklik olsun istedim.Tabi puntonun dinamic modellerinede bakıyorum ama birazda farklı modellerde gözüm var..Bakılım kısmet artık..Ama Bütçede malesefe 24 en son 25 gibi..
    Opel / Corsa / 1.3 CDTI Enjoy / 46.000 KM YETKİLİ SERVİS BAKIMLI YENİ KASA ENJOY sahibinden.com'da - 97656498 ben atnı motoru kullanan bu aracı sizin değişiklik isteginizden dolayı önerebilirim... corsa düşünülebilir sizin adınıza
    jetta1.2 tsı comfortlıne 2012

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

AYKUT *
    aykut27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 53

fiestayı boş ver arkadaş git 207 al

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ömer kabak
    Seat Leon stylance punt0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 142

hocam fiestayı cok kullandım vardi bizde.. ic mekan olarak dar bir aractır motor gücü olarak 1,4 tdci 68 hp dir o ilandaki araca gelecek olursa bilmiyorum detaylarını konustunuz mu satıcı ile ama kesin birseyler vardır o aracta fiestayı o kadar ucuza vermezler.. ama yoksada hosuna gidiyorsada alabilirsin secim senin acıkcası.. ben olsam titanyum olanına bakarım ama onlarda pahalı..

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ziyaretci040
    Ziyaretçi Ziyaretci040 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 para etmez gibi bi yorum yapıp öldürmicem ancak 5.5 para etmez yani eğer araba değiştirmeyi düşünüyorsanız.B segmentinden C ye geçmelisiniz ki bi işe yarasın değişiklik.He odamı olmuyor. Daha donanımlı bi puntoya bakmanızı öneririm dynamic candır

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Kubilay REİS
    KASIRGAAA biancoangelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 472

En son tercihimdir ford..... Bi kaç kasası hariç....Kİ bu araç milletin ııı ıhhh cıkk diye tabir ettiği bi araç.Dengesiz bi aracın olsun istiyorsan al...
    Her ŞERDE bi HAYIR vardır...

Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Yalçın OYNARGÜL
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. coll34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 417

ömere katılıyorum yeni kasa fiesta rakam düşük eğer alıcaksanız iyi bir servise gösterin derim

engin kavraloğlu
    ...Makinist... segin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 DA 2407
    Edilen teşekkür: 344

fiesta bakıcaksan trend bakma tıtanıum bak derim
    1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Emr Gnc
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. emrgnc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 217

arkadaşımda vardı böyle en boş model fiesta, bi kaç kere kullandım. içi puntodan dar ancak ön konsolun malzeme kalitesi puntodan iyi. yalıtımı ve bildiğim kadarıyla kronik sorun açısından puntodan başarılı. ancak boş araba almak pek iyi olmuyor, her zaman üst donanımları canınız çekiyor. alabilirseniz orta ya da üst donanımı alın. punto satıp tekrar punto almak, skydome lu olmadığı sürece mantıksız bence.

fehmi ünlü
    WHITE EVO fhmnl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Osmaniye
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    80 FU 2**
    Edilen teşekkür: 200

1 ay önce Abim 1.4 tdci titanium x paket fiesta aldı. 2011evo aracımla kıyas yapacak olursam arka koltuk fiestada dar 4 cam otomatik ama tek dokunuşla kapanmıyor. Bagaj evonunkinden birazcık derin (geniş olarak anlasilmasin) arka 3 cam siyah olması güzel bi olay vergisi fazla Motor gücü ve torku daha Az. Klimada iken stop edebiliyor. Ses sistemi evodan daha Iyi.orta kol dayama yok Evo ya göre ufak tefek artıları var ama çok önemli değil benim için. Ben olsam full bi evo alırdım.
    EVO 1.3 MJ DYNAMIC
    CHIP TUNNING

28. Bu mesaj için teşekkür edenler:

mustafa özbey
    reddragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 166

Ben olsam sıfır araç alırım gerekirse vade farksız 10 bin lira araç kredisi alırım fiattan...İkinci el araç her zaman adamı yorar. Lastiğini, trigerini değiştireyim,arızlarını tamir edeyim derken sıfırla olan farkını çıkarır giderek...

30. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Cemil Şen
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Yorumlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum..Sizin görüşlerinizden faydalanarak bu araçtan vazgeçtim arkadaşlar..Gayet mantıklı ve açıklayıcı yorumlar olmuş,teşekkür ederim hepinize..

mustafa aladag
    muti9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 45

skydome lu dynamıc punto hepsınden ıyıdır
    I Love Abarth

33. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 1/3 123 SonSon