punto'dan sonra çok küçük gelecektir fiesta iç hacim olarak. çok uzun süre kullanmadım detaylı açıklamayı kullananlar yapar artık![]()
Arkadaşlar 2006 1,3/75 active 151 bindeki aracımı kısmetse pazartesi satışını yapıyorum ve aşağıdaki linkteki araçtan almak istiyorum.Km si daha düşük olanlar var aracı örnek olarak veriyorum(fiyat ve donanım olarak yakın olanlar)..Yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim..
Ford Fiesta 1.4 TDCi Trend 2009 Model 24.900 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 97336602
punto'dan sonra çok küçük gelecektir fiesta iç hacim olarak. çok uzun süre kullanmadım detaylı açıklamayı kullananlar yapar artık![]()
ben olsam galeriden ciklet bile almam tercih sizin aracımı almadan önce bunların gerçek yüzlerini gördüm 20 tanesinden 1 tanesi bile dürüst çıkmadı 100 de 100 sahtekar hepsi sahtekar bu kadar açık ve net söylüyorum
cok cabuk ön düzen yedıgını,cok dar oldugunu rent acar da cok tercıh edıldıgını bılıyorum.. multıjetten daha güçsüz.. km yüksek... hiç düşünmeyin aracınızdan bir sikayetiniz yoksa
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
Malesef Aracımı sattım gibi birşey,kaparosunu bıraktı arkadaş..p.tesi satışını alıcak kısmetse..Model yükseltmek istiyorum(2008-2009-2010 araçlar ile)biraz değişiklik olsun istedim.Tabi puntonun dinamic modellerinede bakıyorum ama birazda farklı modellerde gözüm var..Bakılım kısmet artık..Ama Bütçede malesefe 24 en son 25 gibi..
Konu fotobelit tarafından (29/08/2012 Saat 11:40 ) değiştirilmiştir.
Merhaba;
bence punto bulduğun rahatlık ve gücü fiesta bulman mümkün değil. fiestayı sadece görüntüsü için tercih edebilirsin. ama güç konfor ve donanım olarak o paralara puntonun fullerini alabilirsin bence. bi sunroof'lu puntiş tam donanımlı her zaman ford'tan daha iyidir. en azından motor sesi bile çok daha iyidir.
k€L!m€L€r!n y€Tm€d!ğ! kAdArıM,n€ kAdAr AnLaTıR$am AnLaTaYıM,AnLaDığIn kAdArImM ...
iç hacmi puntodan dar ve basık ferah bir havası yok aracın 1 defa binmiştim içine ama boyum 191 bana hiç rahat gelmedi. güç performans aynı olduğunu varsaysak bile parça fiyatları puntodan biraz daha pahalı diye biliyorum. yılda ödeyeceğin motorlu taşıt vergisi de 3 katına çıkacak şuan yılda 190 tl öderken o aracı aldığında 580 tl ödeyeceksin bunu da göz önünde bulundur bence. böyle bir araç için değmez diye düşünüyorum. aynı konforda sedan bir arac düşünebilirsin. 2006 2007 corolla, focus, astra daha iyi gelcektir bence ya da en güzeli dinamik bir punto da olabilir.
Opel / Corsa / 1.3 CDTI Enjoy / 46.000 KM YETKİLİ SERVİS BAKIMLI YENİ KASA ENJOY sahibinden.com'da - 97656498 ben atnı motoru kullanan bu aracı sizin değişiklik isteginizden dolayı önerebilirim... corsa düşünülebilir sizin adınıza
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
fiestayı boş ver arkadaş git 207 al
hocam fiestayı cok kullandım vardi bizde.. ic mekan olarak dar bir aractır motor gücü olarak 1,4 tdci 68 hp dir o ilandaki araca gelecek olursa bilmiyorum detaylarını konustunuz mu satıcı ile ama kesin birseyler vardır o aracta fiestayı o kadar ucuza vermezler.. ama yoksada hosuna gidiyorsada alabilirsin secim senin acıkcası.. ben olsam titanyum olanına bakarım ama onlarda pahalı..
5 para etmez gibi bi yorum yapıp öldürmicem ancak 5.5 para etmez yani eğer araba değiştirmeyi düşünüyorsanız.B segmentinden C ye geçmelisiniz ki bi işe yarasın değişiklik.He odamı olmuyor. Daha donanımlı bi puntoya bakmanızı öneririm dynamic candır![]()
En son tercihimdir ford..... Bi kaç kasası hariç....Kİ bu araç milletin ııı ıhhh cıkk diye tabir ettiği bi araç.Dengesiz bi aracın olsun istiyorsan al...
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
ömere katılıyorum yeni kasa fiesta rakam düşük eğer alıcaksanız iyi bir servise gösterin derim
fiesta bakıcaksan trend bakma tıtanıum bak derim
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
arkadaşımda vardı böyle en boş model fiesta, bi kaç kere kullandım. içi puntodan dar ancak ön konsolun malzeme kalitesi puntodan iyi. yalıtımı ve bildiğim kadarıyla kronik sorun açısından puntodan başarılı. ancak boş araba almak pek iyi olmuyor, her zaman üst donanımları canınız çekiyor. alabilirseniz orta ya da üst donanımı alın. punto satıp tekrar punto almak, skydome lu olmadığı sürece mantıksız bence.
1 ay önce Abim 1.4 tdci titanium x paket fiesta aldı. 2011evo aracımla kıyas yapacak olursam arka koltuk fiestada dar 4 cam otomatik ama tek dokunuşla kapanmıyor. Bagaj evonunkinden birazcık derin (geniş olarak anlasilmasin) arka 3 cam siyah olması güzel bi olay vergisi fazla Motor gücü ve torku daha Az. Klimada iken stop edebiliyor. Ses sistemi evodan daha Iyi.orta kol dayama yok Evo ya göre ufak tefek artıları var ama çok önemli değil benim için. Ben olsam full bi evo alırdım.
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
Ben olsam sıfır araç alırım gerekirse vade farksız 10 bin lira araç kredisi alırım fiattan...İkinci el araç her zaman adamı yorar. Lastiğini, trigerini değiştireyim,arızlarını tamir edeyim derken sıfırla olan farkını çıkarır giderek...
Yorumlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum..Sizin görüşlerinizden faydalanarak bu araçtan vazgeçtim arkadaşlar..Gayet mantıklı ve açıklayıcı yorumlar olmuş,teşekkür ederim hepinize..
skydome lu dynamıc punto hepsınden ıyıdır![]()
I Love Abarth
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri