arka koltuk çok basık bu araçlarda tavan çok yakın bide bu arac en boş modeli olması lazım almışken biraz daha dolu paketine yönelin bence
arka koltuk çok basık bu araçlarda tavan çok yakın bide bu arac en boş modeli olması lazım almışken biraz daha dolu paketine yönelin bence
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
Son bir ricam..Şu model araç gözüme çok hoş görünüyor(tabi sadece örnek olarak bu linki paylaştım) ama tabi vergisi,motoru,gidşi konfor vs.nasıl hiç bir bilgim yok..Yardımcı olursanız sevinirim..
Citroën C4 1.6 HDI SX 2007 Model 23.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 96432863
hocam ben çok araşırdım araştırmalarım sonucu galericilerin özellikle kurduğu cümle şu: sakın alıpta evinin önüne koyma!!ayrıca arkadaşıma geçenlerde sıfır fiesta aldık arabayı hatta ilk ben kullandım..serilik bakımından ve dış görünüş açısından bence fiesta daha üstün..punto daha geniş bir araç..ford un servisi fiat a göre bence daha iyi..iç kısmına gelindiğinde digital kliması puntonun daha güzel fiestanın minicik bir ekranı var sadece derece gösteriyor..fiesta puntıoya göre kabin bakımından daha dar gibi geldi..
Konu tayfux tarafından (30/08/2012 Saat 14:08 ) değiştirilmiştir.
fiesta almamakla iyi yapmışsın her türlü puntoyu tercih ederim fiestaya göre içi dar basık bir araba çok kullandım biliyorum ama ön konsol daha iyi puntodan bence c4 düşünüyorsan kesinlikle 1.6 HDI SX PK 110 hp lik olanı tavsiye ederim bulabilirsen temiz düzgün istediğin fiyat aralığında al derim
eski kasasında 1.4 motor 70000 km'de motor yapıldığını biliorum çok sevdiğim bir abim.. fiesta bence puntoya göre vasat bir araç..
valla symboll alma.. alanı dövüyorlar..
fiesta palio ile denktir bence... puntodan inip fiestaya binmek attan inip eşeğe binmek gibidir. yeni kasa fiesta ve full donanımlı olanlar güzel, ama içleri dar... yiğidi öldürelim ama hakkını yemeyelim diye şunu da ekleyeyim; fiestanın yol tutuşu sınıfının en iyilerindendir, puntodan da iyidir, tercih edilecekse tek artısı budur.
Punto sahibiyim ama polo kotu corsa kotu fiesta kotu c4 kotu hangi arac iyi anlayamadim.piyasa ozellikle corsa fiesta peynir ekmek gibi satiliyor.bu araclar genel olarak puntodan da pahali.puntolarimiz gercekten guzel arabalar hele benim tjet ayri bir guzel ama diger markalara bukadar on yargili olmayalim
Fiesta alacaksanız özellikle Trend donanımından uzak durun, ya da bildiğiniz birinden alın.
Trend donanımlı araçların %90'ı şirket aracıdır, Titanium ve Titanium X bakılmalı ve alınacaksa bu donanımları alınmalı. Piyasada sebil gibi fiesta var...
abi arabayı boşverde ilandaki oto çarşısı harika..adana'da pazar günleri kışın yağmurda yazın sıcakta uğraşıyor insanlar araba bakmak için...ayrıca; halen güvenebiliyorsan 2. elcilere...
arkadaşım fiesta nın fiyatı iyiyse, iyi düşürürsen tabi ki al satarken de seni zorlamazi çabuk elden çıkar. citroen c4 de kötü bir araba değil...
herkesin güzelce fikrini almışsın, diğer arkadaş gibi ben de sana 207 öneririm, hem dizeli hem de benzinliyi kullandım, herhangi bir şikayetim olmadı.
Herkeze tekrardan teşekkür ederim..2 el araç almanın çok zor oldugunun farkındayım hele hele buzamanlarda okadar cinlikler varki..Ama melsef bütçe meselesi beni buna zorluyor..Şuan için fiestanın titanyum u bana çok uzak..Bu yorumlardan sonra biraz 2007 ve sonrası yeni kasa opel corsalara yöneldim..Biraz onları araştırıyım diyorum..İçten yorumlarınız için sağolun arkadaşlar..
değişiklik adına alınabilir. yoksa punto daha iyidir.
yorumlarda hiç kimse puntoyu fiestaya tercih etmiyorsa bunu gözardı etmemek lazım...![]()
Vatan ne Türkiyedir Türklere Ne de Türkistan Vatan ebed ve Müebbet bir ülkedir Turan ...
iç hacimi dar motor güçsüz fiestanın. ama evo yu alırkende aklımda bu sınıfta görünüş olarak (dış ve iç) tek araba fiestaydı...evonun yerine fiestayı alabilirdim...
titanium x paketli fiesta tam anlamıyla harıkadır bence. sıfır fiesta çok iyi bir araç ama cam tavan yok dıye bılıyorum tek eksısı o olmalı
I Love Abarth
Arkadaşın verdiği linkteki aracı düşünebilirsiniz bence .. Opel Corsa 1.3 CDTI Enjoy 2007 Model 25.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 97656498
fiestadan daha konforlu ve daha az yaktığına eminim...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri