geniz etlerini aldır abi. bende çok zor durumdayım gece kendi horlamama uyanıyorum![]()
Ya dostlar olaki içinizden kullanan ve memnun olan vardır. Horlamadan muzdaribim. İnternette bir sürü var ama yorumlar pek yönlendirmiyor. Bu cihazlardan kullanan var mı?
geniz etlerini aldır abi. bende çok zor durumdayım gece kendi horlamama uyanıyorum![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Sigara var mı sigara
ibrahim hocam uyku apnen var mı?
Can,sigara kullanmıyorum. Ama kiloluyum.Mustafa hocam eşime takip ettirdim. Horluyorsun ama nefes tıkanmana rastlamadım diyor.
İbrahim bence sen doktora görünmeden herhangi bir şey kullanma...![]()
Doktora git onun tavsiyesine göre ilaç kullan. İnternette çıkan abuk sabuk reklamlara inanma. Babamda aynı sorun vardı geniz etini aldırdık.Bayağı düzeldi.
Horlamada geniz eti çok etkin. Çözümü yani ameliyatı ise 10dk lık bir işlem. Bir kulak burun bogazciya gidin size ayrıntıları anlatacaktır. Bende yaptıracağım ama bende kemik Eğriliği vs. de olduğu için işlem uzun havaların serinlemesini bekliyorum
Bu arada o reklamlarda ki ilaçların hepsi boş.
2 ile GT-I9100 cihazımdan gönderildi
For the Horde!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri