82 cm yeter diyorsanız ürün güzel ben 106 cm almıştım eviniz büyükse küçük gelebilir bana küçük aldım gibi geldi
merhaba arkadaşlar tv almayı düşünüyorum linkteki ürünü araştırdım sizce nasıldır.önerebileceginiz başka tv varmı bütce 1000 tl.
Lg 32LV3550 82cm 100Hz UsbMovie FULL HD LED TV | LG LED Televizyonlar | Hizlial.com
82 cm yeter diyorsanız ürün güzel ben 106 cm almıştım eviniz büyükse küçük gelebilir bana küçük aldım gibi geldi
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
1300 TL civarına çıkabilirsen 40' Full HD Led Tv bulabilirsin. Büyük bir oda veya salona küçük geliyor 32' . Sonradan pişman olabilirsin benim gibi.
Yeter diyorsan güzel bence de..
o fiyata alınabilecek en iyi ürün bence.
zaten hepsinin içindeki üniteleri lg yada samsung yapıyormuş daha sonra dıştaki olayları firmalar kendileri yapıyorlarçç
bu modelin aynısından kullanıyorum şu anda ve çok mutluyum.Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ederim,babamlarda bunun bir büyüğü mevcut ve onlar da çok memnunlar LG den
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
daha dün baktım...samsung...ve sony...muhteşem yaaa...
bence almışken 40 inç almanı tavsiye ederim...samsung 40 inç kullanıyorum çok memnunum... bir yakınımda lg 42 inç var o da memnun... samsung ve lg arasında kalite açısından pek fark yok.. lg nin türkçe menüsü mevcut samsung da yok... istanbul bilişimdeki kampanyaları takip edersen daha iyi fiyata daha iyisini bulabilirsin...
Bende samsung var Türkçe menü mevcut Küçük boyut tv lerdemi Türkçe menü yok acaba?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri