arkadaşlar haftasonu memlekete gıdelım dedık bu sırada bravo nun sehırdısı tuketımınıde analız etmıs oldum;

gıderken 120 km nın altına hıc ınmedım 170-180-190 ara ara genelde 130 km ıle ortalama 5.6 cıktı
gelırken 150 km altına hıc ınmedım cogunlukla 180 gıbı hızla geldım 6.0 ortalama ıle geldım...

soyle bı analız yaptım aynı yolu punto evo dızel ıle gıttıgımde gıderken 120 yı gecmeden hıc 4.7 yakalamıstım gelırken 110 ıle 140 aralıgında kullanmıstım ve 5.5 degerını yakalım ozetle sehırıcı gıbı punto ıle arasında 1 lıtre oynuyor 1.6 120 lık dızelın..tabı sehırıcı bu degerı dusurmenız cok kolay ama cok zor...oylekı maalesef bu aracla yavas gıdılmıyor peygamber sabrından ote bı durum olması lazım...

sıklıkla ozelden bravo almayı dusunenler tarafından msj gelıyordu onun ıcın konuyu actım herkes faydalanıp bılgısı olsun dıye...

dip not: en guzel olay ıse jetta 1.2 105 lık leon dızel 105 era 110 luk guıletta 105 lık ıle yaklasık 20 km kapıstık ve aynı yerden mola verdık herkesın sorusu aynı bu araca kac beygır