güzel olmuş sondaki foto en güzeli bence hayırlı olsun...
Merhaba arkadaşlar, haftasonu forumdaki bilgilerden esinlenerek farlara kaş yaptırdım ve bu hali çok hoşuma gitti. Bu tarz güzel fikirleriniz için hepinize teşekkür ederim. Sizce nasıl olmuş?
güzel olmuş sondaki foto en güzeli bence hayırlı olsun...
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
güzeell![]()
güzel olmuş ama araç bağırıyor jaaannttt diyebirde ön panjur tampom kısmını siyah yapsan fena olcak gibi
![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
kardeş ne dara nerden aldın?
bu kaş için uğraşmaya değer![]()
ben bunun bir farklı çalışmasını yapmıştım ama hala uygulayamadım, farın üst kısmında yuvarlayıp kaput çizgisiyle aynı hizaya getirdiğin kısım bende düz bir şekilde çamurluğa doğru gidiyor. istenirse daha sonra kaput çizgisinin oradan ince siyah bir şerit atınca yine kaput çizgisiyle aynı hizada bir görüntü ortaya çıkıyor, engin kardeşimizin söylediği gibi ön panjur tamponuna siyah folyo düşünüyorum, ön tampon ve far ile audi görünümü olacak galiba![]()
bunun gibi
![]()
"Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK
Grande Punto 1.4 / 77hp / S&S / E5 / Dualogic / 2011 - Beyaz
güzel olmuş yakışmış ..acil jant yay yalnız...
golfe benzemiş![]()
fıstık gibi farlarımız var arabaya agresif ve spor hava katan ama sen bence bunu bozmuşsun,ben hiç beğenmedim... ama zevkler ve renkler tartışılmaz,önemli olan senin zevkin ancak burda nasıl olduğunu sormuşsun ben de onları çıkart bence diyorum...
Hortlatıyorum ama önden bakınca scirocco gibi durmuş beğendim
IPhone cihazımdan aracılığıyla gönderildi.
2008 Grande Punto 1.3 Multijet Active 75hp Füme
Regards / Sincères salutations / مع أطيب التحيات
Mustafa USTA
Terziler İş Merkezi
Yenibosna Mah. Ladin Sk.
Kat : 6 No : 606 Bahçelievler / ISTANBUL
Telefon : 0 212 452 00 43 / 44
Fax : 0 212 452 11 76
Mobil : 0 544 41 400 26
Guzel olmus gule gule kullanin hangi aksesuarciya yaptirdiniz acaba
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
bende farlar için kaş arıyorum ama artık üretilmiyormuş nereden bulabileceğim hakkında bilgisi olan varsa sevinirim![]()
Bu kaş modası eskide kaldı onun yerine bi xenon yada angel far çok daha iyi durur.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri