maaşallah güzel araç...
2008 Model ve üzerindeki tüm modifikasyonlar İlk sahibi tarafından yapılmıştır.
araca şu anda karbon filter Spoiler sipariş edilmiştir.tşkler.
maaşallah güzel araç...
Keyif BMW'Dir...
güzel araç hayırlısı olsun.
büyük bi jant takarsanz bodykitleri tamamlamş olur bu şekilde araç basit duruyor.kazasz belasz güle güle kullanın
Maşalah araç herşeyiyle güzel ama o yandaki ışıklar bence olmamış.
Ben önerilerimi sunuyum
1-Plaka çerçevesini sök.
2-Farları değiştir
3-Jantları değiştir
4-Işıkları at çöpe
5-Sis farı tak
Önerilerim bunlar yinede maşallah kötü demiyorum yanlış anlama![]()
TSİ Jetta.
Body kiti , krom nikelajlar, boyasız kapı kolları ve spoilerın altındaki ışık kötü duruyor. Jant çok küçük ve tasarım olarak kötü bence. 17" yada 16" güzel bi jant ve ince yanak lastik, sis farı , karatılmış far, komple siyaha boyanmış panjur, ön plaka iptali velogo iptali olursa çok daha güzel durur. En önemli kriter olarak : araç çok yüksekindirmek lazım. Benim önerilerim bunlar kolay gelsin
arkadaşlar gereknleri söylemiş zaten bian önce aracı bas ve jantları deiştir. bide fikir olması acısında garaj bölümündeki forum araclarına bak zaten ne demek istediqimi anlıcaksın. kazasız belasız![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
fena modifiye, bayıldım![]()
kazasız belasız
Maşallah.Güzel araç..
güle güle keyifle kullan, ben bu aracı adanada cihan diye bir üye vardı onunkine benzettim
StrucTuraL EngiNeeR
güle güle kullanın. pek benim tarzım değil![]()
Maşallah. Benimde alttaki ışık hoşuma gitmedi ama tercih meselesi tabi![]()
arkadaslar onerılerınızı degerlendırıp tekrar yenı halıyle karsınıza cıkmak nasıp olur ıns..hepınıze kazasız belasız sürüşler dilerim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri