Daha önce deneyen var mı bilmiyorum ama yeni kasa evo tamponu takıcam öne. Bire bir uyacağını söylediler. Denemekte fayda var![]()
bi cam filmi eksik..maşallah.kazasz belasz.
Kazasız belasız ama evonun farları farklı olduğu için sıkıntı olabilir
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Güzel araç kazasız belasız. Ledli stoplaarı kaça aldınız ve nerden acaba ?
maşallah lastikler kaç yanak öyle yatampon uymaz sanırım
Ledli stoplar ve farlar aldığımda üzerindeydi o yüzden fiyatlarını bilmiyorum. Evo farı ile bunun farları aynı geçen gün sol far camı çizilmişti evo cam farı ile değiştirdim. Evet cam filmi güzel olur da polisle falan uğraşmak istemiyorum![]()
Konu Scottie tarafından (08/09/2012 Saat 02:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: standart font kullanınız...
jant hariç gayet güzel...
Keyif BMW'Dir...
maşallah allah kaza bela vermesin
kazasız belasız ama jantlara el atmak lazım![]()
Kazasız belasız maşallah![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Buda benim beyaz meleğim....
Güzel araç kazasız belasız iyigünlerde binin ihşallah evet jantlara el atmak lazım![]()
Maşallah güzel araç ama,kötü duruyor bi polisaj şart![]()
TSİ Jetta.
Maşallah..
araç güzel güle güle kullan bence lastik ve jant değişim istiyor diğer yerleri ok
Kara şimşekkAllah kaza bela vermesin.
güzel araç özellikle arka farları çok beğendim. kazasız belasız sürüşler.
Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin inşallah
Hepinize teşekkürler. Jantlar konusunda evet sıkıntılıyız biraz imkanlar dahilinde onlarda yapılcak inş![]()
Konu Scottie tarafından (08/09/2012 Saat 02:27 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar yeni kasa punto tamponu aldım ama üstteki gri olan ızgarayı bulamıyorum. Servis 140 TL diyor. Çıkma bulabileceğim biyer var mı?
Konu Scottie tarafından (08/09/2012 Saat 02:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: standart font kullanınız...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri