arabayı alırken taktırmıştım. 100 ytl'ye taktılar.
Bütün arkadaşlara merhaba sonradan park sensörü taktıran var mı ?
arabayı alırken taktırmıştım. 100 ytl'ye taktılar.
nasılsın memnunmusun
memnunum tabi. mesafeyi de gösteriyor. birçok aksesuardan daha faydalı. geri geri park ederken sadece yan aynaları kullanman yeterli olabiliyor.
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
ben puntomu aldığımda yanında verdıler.80-100 ytl arası galiba.hemen taktırttım.göstergesi yok yalnız.bip sesine göre yakınlığı haber veriyo.
bende yakında taktıracagım eşim için başımın eti yedi
yanlız sonradan takdırdığınız park sensörü yüzünden elektrikle ilgili bir arıza durumunda aracınız garanti dışı kalabilir en sağlıklısı servisle anlaşıp orada takdırmak, aslında montajı çok basit bişi dışarıda belki çok daha ucuza takdırabilirsinizr ama yinede servisin görüşü alınmalı bence.
ne marka tavsıye edersınız nerden buluruz bıldıgınız guvenlı yer neresıdır arkadaslar..?
hemşo sen bilen otoda taktır. selamımı söyle
Sonradan takılacaksa bence kesinlikle gösterge gibi ekstra bir aparat olmamalı ön konsola monte edilen.Orjinalliği bozuyor.Denildiği gibi sadece geri viteste varlığı hissedilebilen basit bir sistem takılmalı bence...
fatih hocam sen bilende taktırdıysan fiyat neydi?
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
yaw serviste kac paraydı bayagı bi pahalı diye hatırlıyorum yanlısmı hatırlıyorum acep bu arada serviste takcakalrı gorunutlu mnu değilmi acaba
kaç metre kaldığını nerede gösteriyor hangi ekranda? dynamic lerin kendi yol bilgisayarı ekranındaysa active lerde nerede?
1 metreden başlayıp 10 cm kalana kadar ses frekansı yükselerek ve aralığı sıklaşarak artıyor
orjinal olanlarda ekran yok sonradan takılanlarda ise ekranlı ve ekransız olmak uzere iki çeşidi mevcut
birmot zincirlikuyuda montaj dahil ekranlısı 150 ytl ekransızı 100 ytlye takabiliriz word karta 5 taksit yapılıyor
not:önceden aranıp boya kodu verilirse aracın rengine boyatabiliriz
servis dısında takılan park sensörleri aracın elektrik aksamına zarar verirse ki bu cok zor bi ihtimal araç garanti dısında kalır
fattıh taktırcam ama bılemıyorum aslında yaa
orijinalde gösterge yok , sadece ses var. cok erkenden ötmeye baslayip insani yaniltiyor biraz alismak lazim
birde park sensörü taktirirken aracinizin rengine boyatin , siyah 4 tane nokta kötü gözüküyor pek cok model aracta.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri