gerçek anlamda yapıyorlarmıdır acaba? önce kaldırım sonra indirim misali olmasın?
Belki görenler olmuştur ama sıfır Bravo almak isteyenler için iyi bir fırsat olacağını düşünüyorum
Fiat Bravo ile Konforlu ve Sıra Dışı Bir Yolculuk Keyfi!
gerçek anlamda yapıyorlarmıdır acaba? önce kaldırım sonra indirim misali olmasın?
para olsa da alsak![]()
Keyif BMW'Dir...
Çok Saçma Geldi Bana...
"Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."
pazarlık üzerinden o rakkamı düşşe güzel olurmuş, arayan oldumu hiç?
Valla pazarlıkla 2500 TL düşürebilen varsa helal olsun
Tanıdık olmadıkça biraz zor gibime geliyor böyle bir indirim.
adamlar ayarlamış abi işte, hazır indirim
aslında şöyle düşünebiliriz, adamlar bizim için 100tl. karşılığında 2500tl. pazarlık yapmışlar![]()
Fiatta Saftı O KadarDemekki Bizim Bayilere Gidince Ettiğimiz Dünya Kadar Pazarlığın Değeri 100 Liramıymış
Bundan Sonra Direk 100 Lira Verelim Satış Temsilcisine Yapabileceği Neyse Yapsın
![]()
"Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."
Abi illa ki bi olayı vardır bu kadar çok marka giriyo bu fırsat ve kampanya sitelerine...
Bu saflıksa mağazaya gidip yüzlerce lira bayıldığımız dünyanın en iyi markaları da mı safbu bravo'lar belki 2011 model elde kalanlar için yapılmıştır, belki, belki, belki...
Herhangi Bir Fiat Bayiini Arayıp Sorucan Böyle Birşey Varmı Diye O Zaman Belli Olur.
FIAT BAYİLERİ
seç abi birini...
Niye Hep Ben Arıyorum Ala AlaSerkancım Sıra Sende
![]()
Abi Bravo beni aşarLinea'mla mutluyum ben
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri