Hayırlı olsun aracınız kazasız belasız günlerde kullanın![]()
Ekonomik olarak çok zor koşullarda aldım. 1000 tl peşin verdim.. 2500 tl kredi kartı. kalan 34500 48 ay vade.. 1.15 faiz oranı. dosya masrafsız. boya koruma ücretisz yapıldı.. aldıktan sonra sormanın bir anlamı yok ama sizce nası? ancak arabaya resmen aşık oldum. katalogunda start stop görünmemesine rağmen var. bu fonksiyon gerçekten de tasarruf sağlıyor mu bilmiyorum. sık sık yeniden çalışma filan.. city fonksiyonu ise direksiyonu tüy gibi yapıyor.. hadi bakalım..
Hayırlı olsun aracınız kazasız belasız günlerde kullanın![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
güle güle sıkıntısız günlerde kullanırısınız inşallah..hoşgeldiniz
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
hoşgeldin... keyifli forumlar...
hoşgeldiniz...keyifli forumlar...
aracınız hayırlı olsun kazasız belasız...
hayırlı olsun güle güle kullanın yanlış anlamadıysam araç toplam 38 bin liraya mal olmuş çok fazla değil mi![]()
Konu JASMINE tarafından (01/10/2011 Saat 13:15 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yazı stili düzeltildi.
Evo 1.3 Multijet Dynamic + Asist Kit + Kit , Egzotik Kırmızı
Aramıza hoşgeldiniz. Kazasız, belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle keyifli ve aktif forumlar.
Bu arada 9 Ekim Eskişehir buluşmasında sizin evo diğer arkadaşları ile tanışmak ister belki
https://forum.grandepuntotr.com/topl...bulusmasi.html
hoşgeldiniz,hayırlı olsun.alınmış alınmıştır.hiçbir zaman ardına bakmamak lazım.
hayırlı olsun...
Keyif BMW'Dir...
Hayırlı olsun hemşerim bende esk birmot tan aldım aracımı. toplam ödeyeceğiniz para mı 38000
aramıza hoşgeldiniz hayırlı uğurlu olsun
Allah kolaylık verir inşallah rahatlıkla ödersiniz taksitleri..
hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah...
evet toplam 37500 e maloldu. yarım saat içinde onay verildi. bankalar mevcut gelir gider dengemde kredi vermiyorlar zaten. eşimin geliri asgari görünüyot. fiat belge filan istemedi. faiz oranı da bankaların altında. kısacası fazla aslında ama benim ekonomik koşullarımda avantajlı oldu.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri