Bence gayet normal değerler hemde ilk depoda. Zamanla az da olsa düşecektir tüketim değerleri![]()
Yeni LPG taktırdım.Landi marka. İlk depoda 19kr/km normal bir değer mi? Teşekkürler.
Bence gayet normal değerler hemde ilk depoda. Zamanla az da olsa düşecektir tüketim değerleri![]()
BY Turbo SPORT 150 HP
Benim şehir içi 16-17 kuruş arası değişiyor gazı genelde 2,15 lira civarından alıyorum başka bir değişle 30 litre gaz ile 370-400 km arası yol yapıyor senin yakıtta normal gibi hayırlı olsun lpg taktırarak bence iyi yapmışsın güle güle kullan.
Tabi 33kr benzinden sonra süper
lpg 2,5 olmuşken 20kurus bıle cok normal..ben uzun yolda bıle 19 20 kurus yakıyrm
gayet normal bende mersinde 2.17 den alıyorum 20 krş yakıyorum. benzinden sonra gayet iyi geliyor lpg bende 33krş falan yakarken yeter dedim lpg'nin tadını çıkarıyorum.
bencede gayet uygun değer...
Bir müşterim geldi adanadan 2004 model vectra sı var 1.6 benzinli lpg taktırmış abi ne kadar yakıyosun dedim hemen hesap makinasını aldı eline 0.18 krş yakıyo ağzım açık kaldı mazottan daha iyi durumda tabi krş krş ne kadar fark edecekte yakıt konusunda yaptığım yanlıştan sonra artık değerlere pek bakmak istemiyorum
Bence gayet normal bir değer.Birkaç depo sonra biraz daha düştüğünü göreceksiniz.
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
Erdal bey öncelikle hayırlı olsun, lpg kitini ne kadara taktırdığınızı bizimle paylaşmanız mümkün mü?
"Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK
Grande Punto 1.4 / 77hp / S&S / E5 / Dualogic / 2011 - Beyaz
valla ankarada gaz 2,00 lira civarındaydı son zamlardan sonra 2,15-2,20 arası oldu. Bir iki gün önce benzin indirimi oldu biraz daha ucuzlar gibime geliyor hatta zaman zaman rekabet galiba hepsi birden fiyat indiriyor geçenlerde 1,80'den gaz aldım biz ankaralılar diğer illere göre biraz şanslıyız lpg konusunda. Zaman zaman il dışına çıkınca pahalı gaz aldığımızda sinirimize bile dokunuyo![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri