geçmiş olsun, allah beterinden saklasın, kendini bilmez hanzoların yaptığı işler nelere yol açıyor. durup dururken olana bak.
Dün sağ şeritte kırmızı ışıklarda bekleme halindeyken,arkadan hızla gelen focus durmak yerine gaza basarak sol şeritten gelen TIR ın önüne makasa girmeye çalıştı giremeyince ilk önce benim aracın sol arkasına ordan TIR ın sağ kapı basamaklarına çarptı,focusun ön dağıldı sağ akstan tekerlek kırıldı,benimde aracın arkasında hiçbirşey yok ama tamponu sıyırıo arka sol tekerleği aks tan kırdı çamurluk ve kapı da dahil olmak üzere hasar var,Allahtan bize bişi olmadı.
geçmiş olsun, allah beterinden saklasın, kendini bilmez hanzoların yaptığı işler nelere yol açıyor. durup dururken olana bak.
Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road
Çok geçmiş olsun![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
Teşekkür ederim, hiç sorma kırmızı ışıkta durur halde meskun mahal denilen yerde oluyor bu,araç servise çeklidi fotoğraflarını daha sonra çekip yüklemeye çalışıcam.
geçmiş olsun..
çok geçmiş olsun..kırmızı ışıkta beklerken bende bi kaza yaşamıştım yıllar önce...ışıklarda beklerken gözüm hep dikiz aynasındadır o yüzden...
ülkemizdeki kaza ortalaması AB ortalamasının 6 katı..eğitimle filanda düzelmeyecek bu işler..bu başka bişey valla..
az önce başka bi forumda 200 le giderken viraj nasıl alınır .inceliklerini filan tartışıyorlardı.dehşet içinde kaldım..biz niye böyleyiz yahu![]()
Forum terbiyesi bağlamında buraya ağır şeyler yazmıycam o şoför hakkında,gerzeğe iki tane patlattım sinirimi aldım,dikiz aynasında gördüm bende zaten çok hızlı geliyordu sağa kaçacak yerim yoktu önümdede araçlar vardı soldanda TIR geliyordu resmen kısıldık orda.
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden ve tekrarından korusun...
Yalnız bu ara ne oluyor böyle hepimizde bir kaza...
Allah hepimizi korusun, kaza bela vermesin...
geçmiş olsun, size birşey olmaması sevindirici...
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun abi Allah'tan size birşey olmamış, karşı taraf kıllık yaparsa değer kaybı davasıda aç bence zannedersem 2011 model araç kötü olmuş
çok geçms olsun. allah tekrarından ve daha buyugunden korusun
geçmiş olsun...
buna şükür allah beterinden saklasın
dünde ben lambada beklerken biri makas attı....allahtan ben henüz kalkmamıştım...
ileriki lambada yan yana geldik...camlarını açtı...baktım bir bayan sürücü...neyse dedim....çekti gitti...
ilk kez bir bayan sürücünün makas attığını gördüm....
Araç daha 3 aylık 4000 km civarı ikinci araç olarak kullanılıyor,maddiyat önemli değil kusurun tamamı focusta,kaskodan yapılacak fakat 0 kusurumuz olduğu için hasarsızlık indirimi geçerliliğini koruyacak bildiğim kadarıyla,hafta sonu olduğu için eksper pazartesi gelecek sanırım o gün netleşecek,trafik sigortası ile uğraşmak istemiyorum açıkcası,ama her şeklilde hata karşıda olduğu için ki polis tutanağında açıkca yazıyor bir problem olacağını sanmam çünkü emniyette tutanak ve ifade var ayrıca eşim ambulansla hastaneye götürüldüğü için yaralı statüsünde görünüyor ama bişi yok Allahtan,
Herkese teşekkür ederim Allah kimseye vermesin,bu aralar böyle çok haber duyuluyor forumda en güzeli kendimizi okutalım.
Çok geçmiş olsun. Artık araç kullanmak kendini bilmezler yüzünden tehlikeyle eş anlamlı oldu.
Allah hepimizi kazadan beladan korusun...
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
allah korumuş çok geçmiş ollun
geçmş olsun.
çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız...
geçmiş olsun. Allah beterinden korusun...
Dar Ağacında da Olsak Son Sözümüz FENERBAHÇE...
Çoook geçmiş olsun Hocam; demek araba sizindi olay bizzat benim evin karşısında yaşandı bizim hanım bizim arabadan bi araba kaza yapmış deyince hemen oraya geldim maşallah Punto da pek bir şey yok da focusun airbaglar falan gümlemiş cana gelen mala gelsin Allah beterinden saklasın...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri