Geçmiş olsun...
Bugün okuldan eve doğru giderken beştepede fatih üni. hastanesinin orada önümdeki minibüs şerit değiştirip aniden önümde durdu. Ben de frene asıldım haliyle, abs girdi devreye az bir mesafe kala ben de durdum lakin arkamdan gelen honda duramayıp tamponuma vurdu. Ufak bi kırık meydana geldi, hondacı arkadaşla ivedik sanayiye gittik tanıdığı usta varmış sorduk soruşturduk tamponcu düzeltip boyacı da boya atınca eskisi gibi olacakmış bakalım, çarşamba günü yaptırıcam inşallah
![]()
Geçmiş olsun...
geçmiş olsun...
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
Geçmiş olsun.
geçmiş olsun kanka Allahtan çok büyük hasarın yok![]()
Geçmiş olsun...
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
Geçmiş olsun.
Puntolojik
Geçmiş olsun usta inş. orayı tamir ettirdikten sonra macunlar çatlamaz.
Geçmiş olsun kardeş. Yalnız app yede dikkat et bide ceza yeme bu sıra habire kesiyolar hacı emmiler.....
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Bu kadarla gelmiş geçmiş olsun...
geçmiş olsun arkadaşım allah beterinden saklasın.
tamponun ayaklarına falan bi bakın yamulma kırılma olmasın.Anladığım kadarıyla arkadan çarpan cebinden ödeyecek.Bence çok büyük yanlış yapıyorsunuz 2 gün sonra telefonu açmaz,yan yattı çamura battı param kalmadı dedem öldü olur.Hadi bunlar olmaz usta dandik yapar 2 gün sonra boya atar gidipte hak arayamazsınız.Hepsi tecrübe ile sabittir.
geçmiş olsun
geçmiş olsun
geçmiş olsun, eğer adamın götürdüğü yerdekiler yapmayı beceremezse şaşmazda 2002 stop var adamlar plastik tamiri konusunda çok iyiler. stop tampon trim far konusunda üstüne tanımam, orda yaptırıp dışarıda boyatabilirsin aklında olsun. reklam gibi oldu biraz ama adamların işçiliğini bildiğim için söyledim yanlış anlaşılma olmasın
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri