Arkadaşımın arabasına taktık 5 lik fk.Almadan önce çok araştırdık kullananlar memnun hep.
Hem çok güzel düşürdü arabayı hemde çok yumuşak yay konforu neredeyse bozmadı tavsiye ederim.
GRANDE PUNTO 2005 SONRASI YENİ SPOR HELEZON YAY GittiGidiyor.com'da #43781094
bu yay neden ucuzz ve alınırmı ??? tawsıye bekLıyorum..
Hadi Abisi .)
Arkadaşımın arabasına taktık 5 lik fk.Almadan önce çok araştırdık kullananlar memnun hep.
Hem çok güzel düşürdü arabayı hemde çok yumuşak yay konforu neredeyse bozmadı tavsiye ederim.
fiyat çok iyi fk 250 tl idi enson
olum 50 kere söyledim FK indirmeeeeeeezzz parana yazık hangi punto fk yayla indirmiş bana göstersene?
bana göre h&r al derim ben aldım çok memnunum alman kalitesi aklın kalmıyor.. yakında fotolarımı koyacam inşallah...
son sözümüz FENERBAHÇEE.....
euro çok arttı ama h&r nin fiyatları aldı başını gidior![]()
benım ıstegım araba cok dusmemesı zaten babamda kullandıqı ıcın sıkıntı olur dıye... yay almasam orjınal yaydan 1 bakla kesılcekk onu yapacagıma spor yay taksam dusurmezmı orjınalden 1 bakla kesılmıs sekılde ??
Hadi Abisi .)
bakla kestirmek pek önerilen bi yöntem değil.eğer babanızda kullanıosa 3 yada 3.5 luk yay işinizi görür fazlası zarar![]()
bende 5 cmlik eibach var ne sürtme var nede başka bişey tavsiye ederim çok güzel düşürüyo hr kesinlikle almayın çok sert bi yay
fk alma inmez araba bn aldım leylek gbi araba halen hr yada eibah al aynı para ikisi nerdeyse ztn 100 tl fazla vercen ben ettim sen etme fk alma
volkan kardeşim h&r o kadar sert değil ben 2 aydır kullanıyorum hiç bir sertliğini görmedim galiba sen farklı bir h&r kullandın...
tutku kardeşim babanda kullanacaksa arabayı en iyisi 3,5 cm benimde eşim kullanıyor aracı hiç bir sıkıntı yaşamıyoruz ben h&r taktırdıktan sonra görüntü olarakta(..bana göre..) süper oldu ben tavsiye ederim ama yinede sen bilirsi
Arkadaşlar beni mazur görün ama bu yay dediğiniz nedir? Ve ne işe yarar. Zaten araçta var . Mevcutları niye değiştirelim. Saygılar.
Konu sezerism tarafından (31/08/2011 Saat 11:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: Harflerin yerleri düzeltildi.
nuri kardeşim ben h&r nin 3,5 cm dizelini kullandım bu kadar sert olamaz yani en ufak çukuru bile hissediyosun en ufak bi tümsekte inanılmaz zıplıyo araç anlatamam ama eibach da bunun yarısından biraz daha azını hissediyosun tamam araç mükemmel yol tutuyo ona dicek lafım yok ama şehir içinde inanılmaz sarsıyo aracı çok yavaş gitmek zorunda kalıyosun
volkanın 3.5luk H&R yaylarını ben aldım ve taktırdım şu kadarını söyleyeyim size orjinal yaylarından çok daha yumuşak ve yol tutuşu çok iyi.aracı almadan önce bi araca bakmıştım onda 5 lik eibach vardı beni acayip rahatsız etmişti konfor yoktu araçta hiç...
yay satan warmı ?cıkmaa H&r yada eicbah 3,5 mm dizel.. sıfır fk ya werıcegım parayla cıkma H&R yada eicbah alırım sanırım..
Hadi Abisi .)
bencede acele etme almışken kaliteli bişey al... forumu takip edersen muhakkak satan bulursun bende öyle yaptım nerdeyse yarı fiyata aldım...![]()
eibach H&R ye göre az indirir ama konforu orjinale yakındır.H&R ise eibach göre fazla indirir ama konfor yoktur çok zıplatır kim ne derse desin gelsin binsin konfora baksın ondan sonra karar versin diğer araçlardaki yaylara bakmayın puntolar için geçerli bu.binenler var test edenler var Gökay abiyle Volkan abi bindiler konforu anlatsınlar söz onların![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri