volkan kardeşim h&r o kadar sert değil ben 2 aydır kullanıyorum hiç bir sertliğini görmedim galiba sen farklı bir h&r kullandın...
volkan kardeşim h&r o kadar sert değil ben 2 aydır kullanıyorum hiç bir sertliğini görmedim galiba sen farklı bir h&r kullandın...
son sözümüz FENERBAHÇEE.....
Arkadaşlar beni mazur görün ama bu yay dediğiniz nedir? Ve ne işe yarar. Zaten araçta var . Mevcutları niye değiştirelim. Saygılar.
Konu sezerism tarafından (31/08/2011 Saat 11:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: Harflerin yerleri düzeltildi.
zaten her araçta yay mevcuttur ama bunlar bütün yol, yük ve konfor şartları düşünelerek biraz yüksek yapılmıştır. spor yay taktığın zaman aracı yere yaklaştırırsın ve bu yayların en büyük özelliği daha iyi yol tutuş ve daha sportif bir sürüştür.
tabi bunu yaparken yayın kalitesiyle ters orantılı olarak konfordan biraz ödün vermek gerekir...
Konu kadir07 tarafından (31/08/2011 Saat 17:54 ) değiştirilmiştir.
benzinli 3,5 cm=))
son sözümüz FENERBAHÇEE.....
Aynen devam.
nuri kardeşim ben h&r nin 3,5 cm dizelini kullandım bu kadar sert olamaz yani en ufak çukuru bile hissediyosun en ufak bi tümsekte inanılmaz zıplıyo araç anlatamam ama eibach da bunun yarısından biraz daha azını hissediyosun tamam araç mükemmel yol tutuyo ona dicek lafım yok ama şehir içinde inanılmaz sarsıyo aracı çok yavaş gitmek zorunda kalıyosun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri