Ben Fethiye'de yaşıyorum Çok fazla otel ve kamp şeklinde konaklama şeçeneği var Tabi bu seçenekler Çok değişken fiyatlar da ayırdığınız bütçe ve istediğiniz hizmetin boyutu hakkında bilgi verirseniz yardımcı olmak isterim![]()
Merhaba arkadaşlar,temmuz başında Fethiye Ölüdeniz'e gitmeyi planlıyorum, daha önceden hiç gitmedim, aranızda daha önce gidip de, konaklama için tavsiye edebileceğiniz yerler varmıdır acaba? Şimdiden teşekkürler.
Ben Fethiye'de yaşıyorum Çok fazla otel ve kamp şeklinde konaklama şeçeneği var Tabi bu seçenekler Çok değişken fiyatlar da ayırdığınız bütçe ve istediğiniz hizmetin boyutu hakkında bilgi verirseniz yardımcı olmak isterim![]()
Babadağ yolunda apart villalar da kalmıştım 7 gün, 4 tane apart villa dan oluşan bir yerdi, kendi içinde havuzu dahi vardı. ölüdenize çok yakın yakında safari vs. gibi hazır turlar yapan firmalar var mutlaka safari ye ve tekne turu ile koylara gitmeni tavsiye ederim... ayrıca eğlence ve gece hayatına da yakın HİSARÖNÜ denen mekana 5 dk. yürüme mesafesindeydi...
Lykia Worldü tavsiye ederim ben gitmedim ama arkadaşım müdür orada, anlata anlata bitiremiyo) Her karşılaştığımızda bitmediği için hala anlatır
Kamp gibi bişeyse şayet niyetiniz Lagundaki Sugar Beachi tavsiye ederim... Kafa arkadaşlarla mükemmel bi tatil geçirmiştik kampta...
ben birkaç kez gittim ama en keyifli mekan montana pine resort oteldi. tavsiye ederim.
bende bu cuma ETS ile Likya turuna çıkıyorum kısmetseOtel fethiyede 3 yıldız bişey ama tur olduğu için sürekli sağa sola gidecekmişiz. Ölüdeniz'i ve Kelebekler Vadisi'ni çok görmek istiyorum.
arkadasım kısmetse bende temmuzun 2 sınde gıdıyorum ozelden numaramı msj atıcam goruselım,arkadasım pırlanta otel dıye bır otelden yer ayırttı ama ben hıc ılgılenmedım nasıl bır yer oldugunuda hıc bılmıyorum haberleselım.
Sağolun arkadaşlar,valla gitmek istediğim ne büyük bir otel ne de küçük bir yer tam ortası şu butik dedikleri tarz olsun istiyorum, sabah kahvaltısı olsa yeter. zaten araba ile gidip gezeceğim için gerisi önemli değil. bakalım hala arıyorum bi yer.
Grand Vizon Hotel - Fethiye bu otele bir bak istersen ets bu oteli tavsiye etmişti hesaplı ve orta karar idare eder bişey sürekli otelde takılmayacaksan. Çünkü tur oteli millet sadece gece konaklama için kullanıyor.
para para para
kimse paradan bahsetmemiş ?
ne kaaa bu tavsiye edilen yerler?
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
valla nerede kalırsanız kalın ama balık halınde rakı balık yapmadan gelmeyın![]()
Grand vizyon önermiyorumBalık hali bambaşka biryer
)) Bir çok önerim olacak gelecek arkadaşlara abilere ablalara
bir bütçe ve istediklerinizi belirlerseniz Burdaki her otelde tofaş personeli indirimi yaptırabiliyoruz
malum üst düzeyy yöneticilerinde tatil dönemi
![]()
tafsiye edeceğim bölge ovacık bölgesi.fethiye ile ölüdeniz arasında.fethiyeye 4km, ölüdenize 3km. eğlence barlar sokağına 500metre. gece klima açmana bile gerek kalmaz. dağ havası, sivri sinek falan olmaz.2 otel tafsiye ederim. ikisinde de kaldım.1.cisi otel bena(5 kez), 2.cisi ümit apart otel(2 kez) kaldım. bena geçen sene yarım pansiyon 35tl den kaldım. ümit ise 45tl idi. küçük aile işletmeleri. temiz ve titiz çalışan yerler. araç ile gitmeyeceksen önünden minübüsler geçer. öğle yemeği için minübüs son durakların orda bahçe lokantası vardı. ucuz ve kaliteli biyer.(3çeşit 10tl, köfte ekmek ayran+sınırsız çay 5tl). hemen önünde de ölüdeniz halk plajı girişi var.sana tafsiyem sahile girişte sağa dönüp, dağ tarafındaki koya gitmen. denizi çarşaf gibi. yani meşhur yamaç paraşütlerin ters istikameti.
şunuda belirtmeden geçemeceğim. fethiye saklıkent arasında kadıköy var. köyün çıkışında solda sedirli aile bahçesi var.3 kişilik full menü yemek yedik. (1 er tereyağında ve kiiremitte alabalık, büyük sac kavurma., 1 sürahi ayran, 2 adet orta satala, demlik çay, yan bahçeden taze meyve, sac ekmeyi) toplamda 15tl verdik. adam aracımıza su tutup, bagajımıza 4 adet kavunda koydu.
istanbuldan fethiye bölgesine her gittiğimde mutlaka uğrarım buralara.saklıkentte dere üstü sedirlerde biramı içmeden gitmem.
dostum hangi otele gidersen git, otel çalışanlarla muhabbet et. sana nerde ucuz kaliteli yemek, nerelere gidilir, gezilir mutlaka öğren.
Konu erosistanbul tarafından (25/06/2011 Saat 01:31 ) değiştirilmiştir.
Şimdiden tatil planı doldu gibi, verdiğiniz bilgiler sayesinde, umarım dolu dolu geçer gittiğimize değsin bari diyorum. Bu arada temmuzun ilk haftası orda olacak arkadaşlar ile bi buluşma yapalım diyorum hazır gitmişken, şimdiden 3 kişi olduk bile![]()
ölüdenizde nereye karar verdiniz....
Bekir arkadaşımdan haber bekliyorum, ama birkaç yer buldum hoşuma gitti, ama bilen birisinin ok vermesi daha iyi olur. Manaspark ve pinkpalace diye iki yer hoşuma gitti.
reklam olmazsa eğer internette bir link var isteyen kullansın derim uyguna geliyor çünkü; Fethiye'de Muhteşem Bir Tatil Sizi Bekliyor! Tatil Yolu'ndan Fethiye'de 8 Gün 7 Gece Konaklama, Kahvaltı, Tekne Gezileri Ve Son Model Araçlarla Gidiş/Dönüş, Ulaşım dahil 1.000 TL Yerine 399 TL. Şehriindirim farkı ile (30 Eylül 2011 tarihine kadar geç
fethiyede safari turuna çıkmayı unutmayın. tura çıkmadan birer su tabancaları alın. adetmiş. köylüler bile konvoyun geçiş saatinde ellerinde kova, hortumlarla ıslatmak için bekliyorlar.
bebek beklemeseydik kesin bu senede oradaydım.neyse birdaha ki sefere inşallah.gezi planını ben hazırlarım. pişman olmazsınız.![]()
1. safarı turu. (yüzeysel saklıkent den başlar, dalyan sahiline kadar sürer. tur rehberine dalyanda çamur banyosu için istekde bulunabilirsin. aksi halde son durak olduğu için millet yorgun uğramadan dönüyorlar)
2. saklıkent kanyon turu.(çobanın keçisi tesadüfen bulmuş, işletmeciliğini o çoban yapıyor. şelaleye kadar yürümeni tafsiye ederim.)
3. yakapark yolu üstünde kadıköy çıkışında sol tarafta öğlen yemeği.
4. yakapark (iddalı soğuk su havuzu var. içinde 2dakika durabilirsen 1 bira, 4 dakika durursan yemek hediye. ben biramı içtim haberin olsun.)-(alabalık tesisleri- büyük ağaçların üstünde merdivenle çıkılan oturma sedirleri var. 1 demlik çayı bitirmezsen kalanını bana gönder)
5. 12 adalar tekne turu (teknede içecek pahalı, çantana zulala)
6. katrancı koyu ( turistlerin pek bilmediği bakir bırakılmış alanlardan biri. ormanın arasında başlayan deniz sefası. hafta sonu sırf halkın kullandığı aile plajı. tafsiyem hafta içi gitmen.
7. günlüklü koyu (özel tesisli aile plajı. tüm imkanlar ve araç park müsait.)
8. ölüdeniz
acilde aklıma gelenler bunlar. ben hepsine de 4-5 kez gittim. çokta memnun kaldım.dikkat edersen ölüdenizi listenin en sonuna yazdım.bunların tadını alınca ölüdeniz kesmemeye başladı.
bunlara gidersen 8 günlük bi program olur. buralara araçla gidersen rahat edersin. minübüslerde çalışıyor.
nasıl program ama. unutmamak için tatil günlüğü tutarımda.![]()
Konu erosistanbul tarafından (26/06/2011 Saat 00:44 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri