Merhaba arkadaşlar, umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Sıfır bir araba almayı düşünüyorum ve kafamdan geçen ilk araba GrandePunto. Kafama takılan bazı sorular var; eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.
1- Almak istediğim model : 5K 1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC S&S EURO 5. Katalog fiyatı olarak 29,904 gibi bir rakam söz konusu. Bu rakam bana biraz şişirilmiş gibi geldi. Arabayı Eylül ayında almayı düşünüyorum, çevremdekiler Eylül ayına kadar fiyatların en az %6-7 düşebileceğini söylüyorlar, sizin düşünceleriniz nedir ?
TAM OLARAK BİLEMİYORUM AMA BENCE TAM TERSİNE ARTAR
2- İnternet sitesindeki fotoğraflarda arabalar 2 kapı olarak gözüküyor. 4 kapılı seçeneği yok mu ?
4 KAPI SEÇENEĞİ ELBETTEKİ VAR, ACTİVE, MY LİFE VE DYNAMİC VAR
3- Garanti seçeneklerinde şu iki seçenek var : Gold paket & Silver paket. Bunların farkı nedir ?
(ARACIN GARANTİ SÜRELERİ İLE İLGİLİ )
4- Dualogic vites ile ortalama kaç litre yakıt tüketiyorsunuz - özellikle Ankaralı arkadaşlarıma bu soru çünkü ben de Ankarada yaşıyorum -.
DİZELLERDE BENİM YAKITIM Ş DIŞI : 4.2 , ŞEHİR İÇİ ORT : 6,5-7.1 ARASI
5- İlk defa sıfır bir araç alıyorum, alırken nelere dikkat etmem gerekiyor. Bayiler ufak karlar için bazı şeyleri belirtmeyebiliyormuş mesela trafik sigortaları gibi.
(TÜM FİYATLAR DAHİL Mİ, MTV, SİGORTA, PLAKA VS VE AYRICA DONANIMINI İYİCE ARAŞTIRIN OPSİYONELLERİNİ VE ÖZELLİKLE GÜVENLİK İSTEYECEKSENİZ HANGİLERİ STANDART VEYA HANGİLERİNİ HARİCEN ALABİLİYORSUNUZ ONU MUTLAKA SORUN )
6- Son olarak araçla ilgili gözünüze çarpan en büyük eksiklik nedir
(ARKA KOLTUK KOLÇAĞI, YÜKSEKLİK AYARLI ÖN EMNİYET KEMERLERİ, ÖN PARK SENSÖRÜ, IŞIĞA DUYARLI OTOMATİK YANAN FARLAR)
Biraz fazla oldu farkındayım , şimdiden tüm cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim

Yer imleri