araç alırken en iyi fikir iki aracı da test ederek almanız. bayılere gıdıp test etmek ıstedıgınız aracı soyleyın. yardımcı olacaklardır. ozellıkle alacagınız araca yakın bır modelı test etmeye calısın.
grande punto ve punto evo için tum fıkırlerını bence aracların ıcıne bınerek olusturun. burda cok fanatık evo veya fanatık gp cıler var.
soylemek ıstedıgım bır sozde grande puntonun ılerıkı yıllarda uretılemeyecegını dusundugumden oturu evo almanız yonundedır. fıyat olarak da 4-5 bayıden fiyat alın.tum modellerın opsıyonlarını not alarak her bayıye sorun.bazılarında ellerınde olmayan modeller ıcın daha uygun fıyat verebılırler o yuzden de teslım tarıhını sorun.
ben aracımı alırken 5 farklı bayıden fıyat aldım. en dolu modele yakın bır modelı en ıyı fıyatla aldıgımı ve anlasmamızı yapar yapmaz odeme ıle beraberotoparkta bekleyen aracımı teslım aldım. 40-45 gunde teslım surelerı degısen arabalar ıcın beklememnızı tavsıye ederım.
manuel arac kullandıgım ıcın yakıt konusunda yardımcı olamayacagım ama aracarın brosurlerınde yazan rakamların uzerıne 1-1,5 lt ekleyerek dusunun.ortalama brosurdekınden 1-1,5 lt fazla yakıyor.

saygılarımla..